Smarter_way_USA

7 semne ca va aflati pe drumul corect facand afaceri pe cont propriu

26/03/2013 | Bursa & Investitii | 3,569 views

7-semne-ca-va-aflati-pe-drumul-corect-facand-afaceri

In zilele noastre apar tot mai multi antreprenori cu idei ingenioase si aparent promitatoare. Nu este nici o noutate ca tinerii liceeni sau chiar varstnicii isi afirma dorinta de a debuta in lumea afacerilor.

Insa viitorul fiind imprevizibil pentru toata lumea probabil va intrebati cum ati putea afla daca sunteti pe drumul cel bun. Iata cateva sfaturi ce va pot ajuta in lamurirea acestui lucru.

1. Puteti face afaceri in orice moment, in orice circumstante si in orice stare de sanatate. Oamenii rar reusesc sa obtina succes, daca fac lucruri care nu le aduc placere.

2. Sunteti cufundat in procesul de lucru imediat si permanent. Concentratia asupra oricarei munci este precum o meditatie profunda. Timpul si totul ce se intampla in jur, inceteaza sa aiba importanta.

3. Simtiti nevoie constanta in urmarirea dezvoltarii profesionale si dobandirea de noi cunostinte. Participati cu usurinta si placere la discutiile legate de afacerile dumneavoastra.

4. Sunteti dispusi sa dati lectii gratuite, invatate de la alte persoane. Cunostintele vin cu usurinta, astfel incat le impartasiti foarte usor. Nu va preocupa ideea ca cineva va deveni mai bun folosind cunostintele dumneavoastra.

5. Sunteti deschisi la tot ce este nou. Orice munca din dragoste va ofera un impuls mare de energie pe care doriti sa-l folositi pentru momente fascinante. Sunteti deschisi pentru noi prietenii, calatorii si experimentari.

6. Banii nu sunt factorul determinant pentru dumneavoastra. Daca sunteti complet scufundat in afacerea vietii, atunci cheltuiti cu usurinta o parte semnificativa din bani. Si dupa un timp, o munca facuta din dragoste va aduce venituri cu aceeasi usurinta.

7. Observati ca evenimentele dorite de dumneavoastra incep sa se formeze, si va ramane doar sa va uitati la succesul cu care se petrec aceste lucruri. Prieteni noi, ideile creative de la sine vin in viata dumneavoastra.

Nu se poate face un pas urias care ar oferi imediat atingerea obiectivului dorit. Orice scop dorit se obtine printr-o serie de pasi mici si destul de obisnuiti.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile