Smarter_way_USA

Amintiri din copilarie by ASU, Ticy & Bobby

07/03/2013 | Imi place | 5,840 views

eHRieHZqMTI=_o_asu-ticy-si-bobby---amintiri-din-copilarie

Imi aduc aminte cand eram copii, golaneam pe strada, faceam nebunii. Sterpeleam un mar sau o para din piata, stateam la caterinca zi si noapte, ce viata!

Mi-e dor de clipele cand eram la liceu, de profa care ne punea absente mereu, ce gagicari eram, cate fete agatam, Ce tari ne dadeam, si n-aveam niciun ban! Asa de repede timpul a trecut. Mi-e dor de bairamurile de demult. Ce-as mai manca paine turceasca inca o data. Sa fiu din nou la prima dragoste c-o fata…

As sta din nou pe gard in fata blocului, de-o miuta cred ii e dor oricui. Ma striga mama, nu vroiam sa intru in casa. Am fost cu toti copii si am dus o viata frumoasa… Mi-e dor de vremea cand umblam cu cheia la gat. De prima bicicleta cumparata din targ si pe o guma turbo as da orice deliciu. Sunt norocos ca mi-am facut orice capriciu.

Am pus pe hartie cateva amintiri, erau momente pline de fericiri. Si daca ti-a placut da like la piesa noastra, ca piesa e facuta la cererea voastra. ia le le le le, ia le le le le ce frumoase sunt amintirile, ia le le le le, ia le le le la fac parte din viata mea si a ta.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile