Smarter_way_USA

Caut bloggeri pasionati de business, fashion, sport … Se ofera cineva ?

07/03/2013 | Bursa & Investitii | 2,914 views

Dupa cum stiti eu am o multime de bloguri pe diverse domenii. Zeci :) Acesta este un lucru bun si rau. Bun pentru ca imi place, pentru ca POT, pentru ca se poate, pentru ca vor avea succes pe viitor. Si rau pentru ca datorita numarului mare de bloguri, am tot mai putin timp alocat pentru ele.

In 8-9 ani de internet ca webmaster/blogger/antreprenor cu timpu mi-am dat seama ca e tot mai greu sa te ocupi singur de proiectele lansate si, mai mult de atat, nu poti avea succes maxim decat daca lucrezi in echipe la proiecte.

Astfel ca in ultima perioada de timp mi-am ocupat timpul pretios pe care il am cautand persoane pasionate de diverse domenii dornice sa inceapa un proiect la care sa se implice atat cu manutza cat si cu mintea si korasonu.

Cu siguranta stiti ca cu oamenii e mai greu ca cu animalele sa discuti/lucrezi … Am dat de tot felul de persoane. Si am sa va dau cateva exemple:

  • Unii au fost interesati, am inceput sa le explic, sa ii invat, sa ii … etc. Si dupa o scurta perioada de timp au vazut ca suna bine ideea, si pe ascuns si-au deschis si ei proiecte asemanatoare crezand ca se vor descurca singuri, crezand ca totul este foarte usor, si dupa un timp s-au lasat de treaba venind la mine sa imi spuna ca au esuat si ca sa le spun ce sa faca dar va dati seama cat de rapid am dat click pe butonul acela fermecat numit DELETE si dupaia pe IGNORE evident …
  • Altii au intrat in proiecte, la fel i-am invatat, explicat etc si dupaia au inceput sa ma intrebe de bani si cereau adevarate salarii nu bani de tzigari sau chestii de genu, dandumi impreisa ca nu se vor implica pentru a face ceva frumos ci pentru a face bani si din nou am avut placerea de a umbla la butonu de DELETE si uneori IGNORE.
  • Altii nu au intrat in proiecte deoarece, spun ei, nu le-am garantat un castig sigur, din nou punandu-se problema de bani si din nou am avut de-a face cu butoanul fermecat ….

Lista poate continua, dar sa nu mai pierdem vremea si sa va spun ce va cer eu:

  • Sa va ganditi daca vreti castig pe termen scurt sau pe termen lung
  • Sa va ganditi daca sunteti pasionati de ceva anume
  • Sa va ganditi daca v-ar place sa scrieti si sa va documentati tot timpu in domeniul/domeniile respective si sa scrieti despre asta.
  • Sa va ganditi daca  sunteti dispusi sa lucrati la proiecte din placere si cu dorinta de a face IMPREUNA ceva frumos, cu care sa ne mandrim, sa castigam bani pe viitor impreuna.
  • Vreo 2-3 ore pe zi in care sa va documentati, scrieti despre ce vreti

Multi ma veti intreba: “Bine, bine da cine crezi ca iti va scrie pe gratis ?

Dar stati relax ca sunt oameni si eu intalnindu-i la proiectele pe care deja le-am lansat, vazand cat de entuziasmati sunt si cu cata placere muncesc sunt motivat sa continui/investesc in proiecte in continuare.

Banii cu siguranta vor venii ! Daca scrieti de placere si va tineti de treaba proiectele vor creste si cu timpu vin advertiseri si evident si banii pe care ii voi impartii editorilor in functie de munca prestata, numar de articole, calitatea lor, lungimea lor, importanta lor (ca trafic, etc).

Sa nu va ganditi ca banii vor intra in buzunarul meu pentru ca ar trebui sa fiu prost sa fac asta pentru ca proiectele datorita editorilor cresc si supravietuiesc. Bineinteles, veti avea parte de “cursuri intensive” de blogging in care va voi explica, cum sa scrieti, ce sa scrieti, de unde puteti gasi informatii, cum si unde va puteti promova articolele, si asa mai departe.

Nu este neaparat necesara experienta anterioara in blogging! Doar sa fiti pasionati si sa vreti. Exemple de siteuri unde as avea nevoie de editori sunt urmatoarele:

De asemenea daca va stiti bine cu engleza puteti sa ma contactati pentru a va implica in priectele mele in engleza cum ar fi News42day.com ; GlamCar.com … etc. etc.

Daca sunteti interesati sa lucram impreuna, va rog accesati pagina de contact unde puteti sa folositi formularul de contact sau sa imi trimiteti un email direct la adresa paulmaior (la) yahoo.com sau chiar sa ma contactati pe Yahoo Messenger pe id “paulmaior“.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile