Smarter_way_USA

Cel mai mare buchet de trandafiri, 1001 fire, livrat cu dragoste de Trandafirul Iubaret

06/03/2013 | Imi place | 10,356 views

1000roses-350x350Floraria online Floria.ro se lanseaza cu cel mai mare buchet de trandafiri disponibil pe piata: 1001 fire trandafiri rosii.

Alege sa iti impresionezi persoana iubita cu un buchet urias de trandafiri.

Zilele frumoase de Sfantul Valentin, Dragobete, precum si cele care marcheaza venirea primaverii pot fi de astazi sarbatorite cu un buchet de trandafiri de la floraria online FloriDeLux.ro.

Plecand de la moto-ul “Livram dragoste” echipa livreaza gratuit si personalizat in Bucuresti buchete de trandafiri intre 3 si 1001 fire.

Floraria este dedicata in exclusivitate livrarii celor mai frumoase flori de dragoste si anume trandafirii. Intrati pe site pentru a comanda unul dintre buchetele de trandafiri albi, rosii sau mixte. Totodata Floria.ro ofera cel mai mare buchet de trandafiri de pe piata, si anume 1001 fire, aranjate intr-un forma personalizata pentru fiecare client!

In primele zile de la lansare va invitam sa beneficiati de reducerile de pe site, disponibile pe termen limitat. Alegeti sa impresionati persoana iubita cu un buchet de trandafiri de la FloriDeLux.ro

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile