Smarter_way_USA

Cre($)tinism: credinta, mafie, cretinism

08/03/2013 | Cre($)tinism | 3,390 views

13084116597437917217

Buna dragii mei cititori fideli al acestui minunat blog. Dupa cum vedeti, incepand de azi veti gasi o noua sectiune pe blogul meu, si anume CRE($)TINISM.

Dupa cum spune si numele in aceasta categorie voi scrie despre 3 aspecte care caracterizeaza perfect RELIGIA si anume: credinta, mafie, cretinismul.

In aceasta sectiune a blogului voi posta periodic articole referitoare la acei indivizi din poza de mai sus, numiti preoti, preasfiniti, preafericiti si prea mama dracu, imbracati in costume caraghioase si scumpe in acelasi timp, si care se pretind a avea firul scurt dintre muritor si Dumnezeu … sau ceva …

Stiu, stiu! Cu siguranta voi deranja muuuuulta lume (cretina, zic eu) cu aceste articole! Acesta este si scopul lor si anume de a deranja si de a pune semne de intrbare … poate asa se va schimba si lumea asta si nu vom mai fi o planeta plina de cretini care in vremuri in care altii ridica rachete pe luna, noi avem prieteni imaginari (sfinti, dumnezei, cristosi, iisusi si alti morti si raniti).

Bineinteles, astept astept cu interes si opiniile voastre referitoare la acest subiect, in sectiunea de comentarii a acestui articol sau pe toate articolele din categoria CRE($)TINISM.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile