Smarter_way_USA

Despre INNA, si de ce Romania nu o merita!

26/03/2013 | Lume nebuna | 3,986 views

259865_10150279432669458_5581868_n“~15.000.000 Facebook Fans, 700.000 Twitter Followers and 1.000.000 Youtube Subscribers can’t be wrong! GoGoGo INNA !!!”

Mai pe romaneste pentru toti cretini si ipocritii (valabil si la feminin) din tara asta: uitati-va cum altii apreciaza ce avem, cum e platita peste tot regeste si tratata ca pe un adevarat “rockstar”.

E poate cea mai cunoscuta artista din Romania, aduce mai multa imagine muzicii romanesti decat toate formatiile la un loc, iar noi nu o apreciem ca e la moda sa zici ca e nasoala ca o grssit 2-3 fraze in engleza acum cativa ani si pentru ca nu canta live “frumos”.

Dar acceasi cretini si aceleasi cretine o apreciaza pe beyonce de exemplu cand behaie si face playback. Ca e trendy sa o arzi pe engleza si ca acolo si gunoiaele sunt frumoase pentru ca nu sunt romanesti.

Cum mama dracu sa sustina un concert si la noi in tara, cand la noi pute a ipocrizie si a prostie la tot pasu ? Cum mama dracu sa renunte la un concert in Amsterdam, spre exemplu, unde e tratata frumos, pentru unu din Romania unde … in fine. Multi spun ca aici nu primeste suficienti bani. Cam cat de cretin/cretina tre sa fi sa spui o prostie ca asta ? Cam cat ? Raspuns: cam cat un roman. Atat de cretin!

Asta e mentalitatea din tzara asta plina de cretini si cretine care ar trebui sa stea inchisi undeva cu perfuzii in cap.Va multumesc pentru atentie!

PS: nu ma intereseaza atat de mult muzica pe care o face/canta sau ce face ea acolo. Ma intereseaza ROMANCA INNA care a ajuns departe iar noi in loc sa o sustinem aruncam cu noroi de fiecare data cand se iveste ocazia. Pentru ca repet, DA BINE PE STICLA sa o arzi asa ipocrit/a ca tu apreciezi adevaratele valori (care CLAR nu trebuie si NU ARE CUM sa fie din Romania, doamne fereste).

PS2: Acest articol a fost scris pe 1 Iunie 2011, insa, CULMEA, inca se aplica atat in cazul INNA cat si in cazul altor artsti romani (vezi Antonia)

Cateva linkuri pentru documentare:

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile