Smarter_way_USA

Martorii luii Iehova … sa muriti in chinuri !

07/03/2013 | Cre($)tinism, Personal | 3,224 views

martori iehova

Azi la ora 13:13 minute … oarecum sortit (clar e semn de sfarsitul lumii) suna cineva la usa … eu de felul meu nu deschid ca mi-e lene … poate sa fie si cristos … sa ma sune daca are ceva sa-mi transmita … dar bou asta suna insistent … auzea probabil muzica! ma enervez si imi ridic usor hoitu de pe scaun si merg incet spre usa … ma gandeam ca poate pleaca … bou era ambitions si suna incontinuu.

Ajung la usa, deschid si incepe bou sa imi zica despre dumnezei, cristosi si diversi prieteni imaginari de-ai dansului … Stau vreo 10 secunde ma gandeam ca termina si pleaca … boul in schimb era perseverent si continua.

Il opresc si ii spun cat am putut eu de frumos si de elegant ca “jegosule, daca mai se intampla odata sa suni la usa asta si sa-mi behai cretinismele astea tale jur ca iti crăp capu si ti-l dau la porci !!!!!!!!!!” … altceva mai elegant nu-mi venise in minte pe moment … la care boul raspunde “nu cred ca va doriti pedeapsa domnului pentru fapta asta” … dupa care instant a venit si raspunsul meu “bun bun. cand vi atunci sa vi cu el ca sa va crăp capu la amandoi!, jegosilor care sunteti jegosi” la care boul si-a facut cruce la care eu “bun, hai … fa-ma sa-mi fie dor de tine! Papa!” si a plecat.

Vedeti voi … religia asta e ca o pula … e OK sa ai una, e OK sa fii mandru de ea, DAR nu o flutura in public si nici nu le-o baga altora pe gat !!! Sper ca printre facebook-isti mai sunt si deastia ce umbla pe la usile oamenlor si sa se gandeasca de 2 ori inainte sa mai sune la vreo usa!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile