Smarter_way_USA

Afacerile si averea Bisericii Ortodoxe Romane

24/04/2013 | Cre($)tinism | 2,513 views

Afacerile__i_averea_Bisericii_Ortodoxe-fce2a1f94f18f6539a289b9981417809

Daca au activitati ce au ca rezultat productie,comert, profit trebuie sa plateasca! Tot ce se scrie aici e la vedere,cu acte, dar au bani negri sume uriase=EVAZIUNE. Actiunile si activitatile lor in afara statutului lor sunt in marea lor majoritate pacate pe care DUMNEZEU in nemarginita lui bunatate le iarta, dar LEGILE si JUSTITIA, strambe asa cum sunt,cu nemernicia lor cu tot, ar trebui sa le pedepseasca.

Fiecare institutie si firma din Romania are un cod CAEN care ii permite sa faca numai anumite lucruri. Institutiile religioase au voie sa produca, sa vanda, sa faca agricultura? Ce este aia “cult recunoscut de stat” ? Cult finantat de stat? Exista culte religioase interzise? De ce nu dau preotii chitante cand platesti un serviciu religios la un botez, la o cununie, la o inmormantare?

Ţara noastră are cele mai multe biserici pe cap de locuitor din Uniunea Europeană, pe întreg teritoriul României există 18.000 de biserici şi doar 400 de spitale. Lăcaşe noi de cult se construiesc la tot pasul, ceea ce aduce prosperitate financiară continuă Bisericii Ortodoxe. Veniturile vor fi întotdeauna mai mari decât cheltuielile pentru că există fonduri nejustificate care nu trec prin măsurile de fiscalitate.

Cultul ortodox deţine la nivel naţional 35.000 de hectare de pădure şi 40.000 de hectare de teren arabil. Valoarea terenului arabil şi a pădurilor aflate în proprietatea Bisercii Ortodoxe este estimată la 420 milioane euro, potrivit unei investigaţii realizate în 2011 de Televiziunea Naţională.

citeste continuarea articolului >

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile