Smarter_way_USA

Cre($)tinism: Fetelor, sa nu va casatoriti cu baietii care se masturbeaza!

11/04/2013 | Cre($)tinism | 3,625 views

ce-crede-o-calugarita-despre-masturbare-homosexualitate-si-divort-just-love-cartea-care-a-socat-vaticanul-12927185

Inainte de toate va rog cititi articolul lui Claudiu Balan si spuneti-mi si mie daca is eu nebun sau chiar e cu adevarat dumnezeiasca prostia din capu astora cu prieteni imaginari in suflet.

Nici sa rad nu mai pot de astia … astia chiar tre internati undeva cu perfuzii in cap … las-o’n pula mea de treaba! Nu se mai poate cu astia! Hai sa va dau cateva jeguri “scoase pe gura” de retardatu asta numit Claudiu Balan.

“Decât să te căsătorești cu un desfrânat mai bine mai aștepți să-ți trimită Dumnezeu pe altcineva.”

“Fetelor, testați-vă viitorii soți, rugându-i să vă aștepte până la căsătorie! Nu vă vindeți trupurile celor care vă vor în principal trupul și în secundar sufletul!”

“Fetelor, nu vă căsătoriți cu băieții care se masturbează! Până nu leapădă această patimă, mărturisindu-și păcatul duhovnicului și vindecându-se prin Împărtășirea cu Trupul și Sângele Domnului, nu pășiți în viața de familie cu ei!”

Imi spuneti si mie o metoda mai sigura (daca exista)
prin care femeile pot ramane singure ? :))

Repet, oare excrementu asta, scursura asta a naturii, râma asta fara viata … autorul articolului si anume Claudiu Balan, oare … nu ar avea nevoie de niste perfuzii in cap ? Foarte serios intreb.

Cei care il cunoasteti, faceti-i un bine si lui si mergeti sa ii recomandati un medic/psiholog bun. Sigur ii va da un diagnostic si un tratament medicamentos !!!

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile