Smarter_way_USA

Preocuparea suprema a “barbatilor” in viziunea “femeilor”

21/04/2013 | Lume nebuna | 4,287 views

313891_10151633879919458_51339937_n

eu cred ca’s blestemat … cum mama dracu ZILNIC dau de cate o poza deasta postata de cate o zdrentza … imediat depasesc limita acceptata de block-uri … nu mai pot cu ipocritele astea! Deci potrivit zdrentzei si parashutei penale care a facut poza asta si celor care dau share, BARBATUL alta treaba pe planeta asta NU ARE decat sa stea tot timpu cu ochii pe ea sa vada daca nu cumva ii zambeste la altu ? :))

Cam cat de bou, cat de nefutut, cat de ratat, cat de pcelea pulii tre sa fie “barbatul” ala ? Ala nu are ceva treaba de facut pe planeta asta ? Si daca ar fi asa cum spuneti voi (zdrentzele si parashutele penale) atunci OARE (intreb si eu) nu cumva femeia aia e o zdrentza daca ii zambeste la altu ? (asta daca zamabitu in mintea cretina a voastra inseamna inselat).

Si mai am o intrebare! De ce e greseala ? Eu consider ca e un lucru bun sa o lase sa zambeasca la altu … asa e si frumos, sa zambeasca ca asa e mai frumoasa, nu ? Eu consider ca e ceva de vis ca in jurul femeii mele sa fie 1 milion de barbati si sa le zambeasca la toti dar sa fie doar a mea !!! Pentru ca am alte prioritati in viata! Dar na … oi fi eu mai prost poate!

In plus, daca o lasa sa zambeasca la toti barbatii asa o poate si testa sa stie ce are langa el si ii da posibilitatea sa calce pe bec, ca sa poata inlocui si el sacu de box de la sala cu o zdreantza ceea ce e ORGASMIC !!! Multumesc de atentie, m-am exorcizat si azi :)

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile