Samsung Galaxy S4 disponibil in Romania

25/04/2013 | Gadgets & IT | 2,446 views

Samsung Galaxy S4 este subiectul fierbinte al momentului, după ce a fost prezentat oficial săptămâna trecută în România. Ei bine, aflaţi că acum terminalul e disponibil altex.ro.

Preţul nu e chiar rău, iar smartphone-ul prezentat pe 15 martie la nivel international vine pe negru şi alb. Evident, este vorba despre versiunea quad core Snapdragon 600, iar pentru cea 8 core mai avem de aşteptat şi din câte am înţeles şansele ca ea să ajungă în România sunt destul de mici.

Vă reamintesc că acest terminal cu camera de 13 megapixeli are potenţialul să ajungă un hit, cei de la Samsung fiind convinşi că vor vinde 10 milioane de unităţi până la vară.

Pe acest telefon îl aştept şi eu cu nerăbdare la în teste, pentru a ma convinge cât de bună este camera şi mai ales pentru a compara performanţele lui HTC One cu acest model. Vă reamintesc că Samsung Galaxy S4 vine cu protecţie Gorilla Glass 3, 2 GB RAM DDR3, ecran Full HD Super AMOLED şi o carcasă din policarbonat special, cu o textură unică în zona din spate.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa


Magazine recomandate pentru shopping online:


Elefant.ro FashionDays EvoMag.ro CEL.ro Answear Aoro Carturesti logo QuickMobile dEpurtat PC Garage