Smarter_way_USA

Care este Barbatul perfect … ? Cel cautat de catre zane (zdrente si parasute penale)

13/05/2013 | Lume nebuna | 6,100 views

barbat perfect

Evident, nici azi nu am scapat sa nu observ pe Facebook o poza/text ipocrit si fals al unor zane penibile care nici nu se sterg la gura dar ele vorbesc despre dragoste.

Dar cum mie nu imi place sa injur fara argumente, am sa trec direct la analiza pe text :)

  1. Nu trebuie sa fie bogat
    hmm … bogatia pentru unii inseamna ceva pentru altii altceva. La fel e si cu cantitatea bogatiei :) Deci ca sa nu fiti ipocrite si jegoase mai bine ati spune “nu e musai sa fie bogat, dar parca ar fi mai bine sa fie!” :)
  2. Nu trebuie sa aibe o frumusete de star
    hmm… dar parca nici urat nu ar merge, zic! Nu ? :)
  3. Nu trebuie sa aibe abdomen cu patratele si par bogat
    hmm … din nou … poate nu e musai, dar nici nu ar strica :) Sau sa inteleg ca si un umflat chel in cap ar merge ? :) Pentru ca in cazul lui buzunarul gros conteaza! :) Defapt stai ca s-a precizat faptul ca nu trebui sa fie bogat. Probabil e suficienta dragostea si inima lui mare :)) Doamne …. nu mai zic nimic!
  4. Nu trebuie sa vina cu o viata perfecta la pachet
    hmm … dar nici cu una nasoala parca nu e bine :)
  5. Barbatul perfect este acela care iti ofera siguranta iubirii
    aici deja imi vine sa borasc !!! si am sa ma bazez pe faptul ca cititorii si cititoarele blogului meu sunt persoane cu suficienti neuroni in cap incat sa isi dea seama de ce anume imi vine sa borasc! Precizez (asa preventiv, in caz ca esti cretin/cretina) faptul ca eu ma refer le specia feminina din ziua de azi (anul 2014), generatie stricata incepand cu cei “7 ani de acasa” de telenovele ipocrite si reviste scrise de curve virgine (adica curve care o ard cu sentimente, a zane)
  6. Te determina sa il vezi cel mai frumos
    hmm … asta pot sa inteleg … unele persoane se fac placute prin modu lor de a fi! Deci aici oarecum pot sa zic ca nu e ipocrizie 100% ci doar partial :)
  7. Te determina sa te vezi cea mai frumoasa
    In text scria ca “sa fii cea mai frumoasa” eu am modificat in “sa te vezi” pentru ca asa era precizat si in cazul barbatului ca o determina sa il vada :) Dar cred ca va dati seama ca zdreantza care a scris textul avea suficient tupeu jegos incat a pus aia cu vazutu doar in cazul barbatului, pentru ca in cazul ei (chiar daca e o vaca grasa si transpirata la cur) ea e frumoasa din start :)) Deci barbatul ideal e acela care ii spune unei femei (chiar daca arata ca o vaca) ca e frumoasa oricum si sa execute linisita in continuare ceafa de porc si uneori cate 5 mici si’un carnatz.
  8. Este omul care te face sa razi
    aici sunt de acord 100% cu zdrentza. adica e pe sistemul “sa fie bine sa nu fie rau” :) decat sa planga mai bine sa rada … ceva de genu. Corect! :)
  9. In bratele caruia gasesti tot ceea ce iti doresti
    hmm … aici se cam contrazice zdrentza cu punctul 1 si punctul 4 :) Deasta totdeauna e bine sa lasi zdrentza sa vorbeasca, fiindca cu siguranta, ea singura se va da de gol :) Deci parca, totusi ar trebui sa aibe un fel de viata perfecta si sa fie bogat ca sa ii ofere tot ceea ce isi doreste :) (chiar daca zdreantza va spune ca are nevoie DOAR de dragoste si iubire in bratzele respective … dar sper ca nu asta a vrut sa zica … chiar atat de zdreantza si de ipocrita nu are cum sa fie, totusi … nu? … mda)
  10. Este omul langa care poti creste
    eu cred ca de crescut poti creste langa orice om … (precizez pentru zdrentze ca ma refer din ORICE punct de vedere)
  11. Este omul impreuna cu care poti construi
    aici din nou se contrazice cu punctul 1 si 4 :) cuvintele sunt de prisos!

Deci, zdrentzelor si parashutelor penale … inainte sa postati un text ca si asta, incercati mai bine sa va uitati in oglinda … macar 5 secunde … (mda, si pe mine m-ar speria sa fiu in locul vostru) … sau mai bine nu postati jeguri deastea pe facebook !!! Nu tot ce suna frumos e si bun !!! La fel si testele astea … suna frumos dar defapt sunt LIBIDINOSHENII mai scarboase si mai hidoase decat o balega de vaca care a avut probleme cu burta 2 saptamani !!!

Eu nu va inteleg cum dracu nu va e scarba de propria voastra persoana cand o ardeti asa sensibil. Macar stergeti-va dracu la gura inainte sa o ardeti a zane (stim cu totii ce ati prestat inainte) !!! Leshinatelor penale care sunteti penale si leshinate !!!

hehe :) m-am exorcizat si azi … nu puteam sa tzin in mine totusi ! :)

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile