Smarter_way_USA

De ce inseala femeile ?

28/05/2013 | Lume nebuna | 8,878 views

Cheating-Women

Mda … si azi, din pura intamplare, ne’avand somn, am dat de un articol absolut oribil si maxim de libidinos despre Infidelitate …scris de catre o duduie care se lauda ca a scris si o carte! Uite o dovada ca in unele cazuri prea multa carte (prost aleasa) strica.

Imi pare rau daca ati mancat, dar trebuie sa il cititi pentru a intelege despre ce voi vorbi in continuare :) Asadar CLICK AICI pentru a citi articolul formei de viata Irina Binder.

Asadar sa-i dam drumu analizei pe text:

  1. O femeie înșală foarte greu
    Foarte greu ? … Cam cat de foarte greu ?
  2. Motivele ei sunt total diferite de cele ale bărbaților
    hmm … total diferite ? sa nu-mi spui ca femeile si barbatii fac parte din specii diferite ?!? hai sa mori tu ? adica la barbat ii trebuie sex iar femei ii tre dragoste, nu ? cat de zdreantza si parashuta penala si de ipocrita sa fii sa spui asta ??? doamne …
  3. Cu puținele excepții, când ele înșală datorită firii infidele, a curiozității, sau a lipsei iubirii față de partener, femeile o fac atunci când sunt neglijate, atunci când se simt abandonate, neapreciate și nedorite.
    hmm … deci totusi s-a recunoscut ca sunt cateva exceptii … era cat pe ce sa o iert pentru scarba ce mi-a fost provocata pana aici insa continuarea evident a gasit pretextul … ca SE SIMTE neglijata, abandonata si neapreciata … asadar fiintza extraordinara gaseste a fii un lucru inteligent sa caute alta pula in alta parte. pff … cum sa gasesti asa scuza penibila? :)) raspuns: simplu, la asa catzelusi naivi, asa zdrentze !
  4. Femeia va căuta în altă parte ceea ce-i lipsește, pentru că e dependentă de dragoste, de afecțiune și de atenție.
    deci sa inteleg ca femeia nu pentru sex inseala ??? nuuu ??? NU! o face pentru ca e dependenta de dragoste … deci si cand sta in genunchi si suge pula printzului si atunci e vorba de o emotie, de un sentiment, si nici vorba despre sex … doamne … deja imi vine sa vars!!!
  5. Înșală atunci când partenerul ei nu o mai face să se simtă frumoasă, dorită, importantă, când nu o mai respectă și atunci când acesta nu mai este receptiv la nevoile ei.
    bun, repet ce am scris la punctul 3 si anume ca in cazul asta ea tot ce gaseste inteligent de facut este sa caute o pula de supt in alta parte … TARE, zic ….
  6. Unei femei nu-i ajung lucruri și confort financiar pentru a fi fericită și împlinită.
    hmm … si cu sigurantza singura preocupare a barbatului in ziua de azi trebuie sa fie implinirea zdrentzei ? pardon … implinirea fiintzei extraordinare de langa el. Alta treaba pe planeta nu are decat sa o implineasca pe ea … pff …
  7. Oamenii condamnă mai mult infidelitatea femeilor decât pe cea a bărbaților.
    oooooh … cata rautate pe lumea asta … parca mi se face mila …
  8. Nimeni nu se gândește că femeia se sacrifică de cele mai multe ori și rămâne într-o relație în care nu este împlinită.Rămâne alături de familie, de copii și le dedică lor toată viața ei. Rămâne alături de bărbatul incapabil să o facă fericită, deși ar putea renunța la tot. Rămâne prizonieră într-o viață ratată și se resemnează în fața neputinței de a schimba ceva, doar din iubire pentru familia ei. Rămâne doar cu vise fanteziste și cu întrebări retorice despre cum ar fi fost dacă…
    nunununu. deci limita ipocriziei in cazul zdrentzei care a scris textul asta e CERUL !!! si sunt sanse mari sa sara la NEXT LEVEL! potential mai mare in libidinoshenie si ipocrizie nu am mai gasit!
  9. Singurele clipe de împlinire sunt puținele momente de tandrețe, când se refugiază în brațele aceluia care-i oferă acel puțin de care ea depinde atât de mult… și nici măcar acea fericire nu este completă, pentru că ea se învinovățește și se condamnă obsesiv pentru greșeala de a căuta niște clipe amărâte de “fericire”…
    vaaaai de plm … deci din textul asta practic sa inteleg ca femeia e o victima, iar barbati sunt tolerati doar … deci parca ar trebui sa ni se faca mila de suferintza zdrentzelor si parashutelor penale.

Concluzii de final:

  • Irina Binder (oricine ar fi forma asta penibila de viata) cred ca e campioana la libidinoshenie si la ipocrizie pe planeta! Si chiar si in univers !
  • NIMIC nu e mai scarbos si mai ORIBIL si mai HIDOS pe lumea asta decat o femeie care se victimizeaza !!!
  • in 99,99% din cazuri cand auziti o femeie ca se victimizeaza, puteti sa ii puneti cu incredere o ETICHETA DE ZDREANTZA SI PARASUTA PENALA direct pe frunte si credeti-ma ca nu gresiti! Victimizarea e cea mai clara si limpede dovada de zdrentzoshenie si libidinoshenie.

Nu fi o femeie care are nevoie de un barbat !
Fii femeia de care un barbat are nevoie !!!

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile