Smarter_way_USA

FREE Gigi !!! Executia politica a lui Gigi Becali

25/05/2013 | Lume nebuna | 3,325 views

gigi_becali_08287200-610x342

Pe scurt: Becali era un deputat independent in Parlament. El era un “rebel”. Avea in spate un electorat consistent, el era ca un conducator de osti. Isi putea conduce “oastea” in ce directie voia el.

Cat a fost in PNL, USL, lupta deci alaturi de acestia. Cand s-a retras si a devenit independent (adica si-a retras oastea), a devenit periculos pentru mafie. Gigi Becali putea oricand sa atace interesele mafiei PSD.

Ca urmare acest proces a fost o executie asa cum s-a exprimat si insusi Gigi Becali. Procesul a fost o facatura. Greseala pe care a facut-o cred ca mai mult involuntar este ca a lunecat in politica. Probabil ca a fost atras in politica pas cu pas, altii s-au folosit de el.

S-au folosit de el aceiasi care l-au scos basma curata pe HUIDU. Huidu a fost salvat de tata securist ceausist si socru senator PSD. Ca urmmare justitia nu este basista ci mai degraba PSD-ista.

Repet, Gigi Becali are dreptate cand zice ca “asta este o executie!“

Tot in stilul asta mafiotii l-au executat si pe Dan Diaconescu, care de asemenea avea un electorat consistent de partea lui. Nefiind cu mafia, ci contra ei, Dan Diaconescu a fost “anihilat”.

Cu justiia asta Romania nu pacaleste UE. Romanii mai au de tras inca pe termen nelimitat. Si asta pentru ca romanii sunt si prosti si lasi.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile