Smarter_way_USA

O zi din viata lui Dumnezeu

04/05/2013 | Cre($)tinism | 3,254 views

qfqwf08:30 – Nu m-am trezit, pentru ca nu dorm niciodata.

08:15 – Trebuie sa decid cine castiga in Siria. Ambele tabere zic ca se lupta pentru victoria mea, desi, sincer, nu vad cum as putea pierde.

08:30 – Micul dejun. Nu, nu sunt vegan. Ar fi o autocritica: in fond, nu tot eu am facut si carnea si ouale?

09:00 – Sedinta cu Sf. Petru de evaluare a manualelor scolare de religie: prea multe portrete cu fi-meu, o sa i se urce la cap!

09:30 – Incepe ora de raspuns la rugaciuni. Iar s-au trezit romanii si-mi cer BMW! E de departe cea mai populara rugaminte, desi vad ca si Mercedes merge la acatiste, de cand cu noua clasa E. Si inca n-a ajuns la dealeri, sa vezi atunci! Protestantii astia chiar stiu sa faca masini.

10.00 – Intalnire cu fan-clubul local. Mi se cere un nou turneu global, desi mi-am anuntat de atatea ori retragerea! “Da, Doamne, dar si Rollingstones au zis la fel, si uite-i!” imi zice John Lennon. Mi se pare un pic lipsit de caracter tipul, cat era jos se dadea mare pe scena ca e mai bine fara religie! Astia ne sunt intelectualii. Nu stiu ce mi-a venit de i-am creat!

11.00 – Pauza de o gustare. O petrec uitandu-ma pe mentiunile mele in google. Iarasi cereri de adoptie! Cum sa le explic romanilor ca eu sunt mai vechi chiar si decat dacii, n-am cum sa-mi fac pasaport de-al lor?

12.00 – Sedinta cu departamentul de marketing: cum vindem in continuare existenta mea fara sa fie nevoie s-o dovedim? Stiu ca e un task greu, dar daca era usor, nu erati in rai, nu? Mi-a placut prezentarea unuia, copyrighter la o agentie. Da’ am inteles ca e doar in trecere: sta aici cateva ore doar, cat e in moarte clinica jos, de la prea multe prafuri trase pe nas. Pacat, are idei bune!

13.00 – Pranz de gala cu Ambasadorul Iadului. Politicos ca de obicei, dar fara chef: se pare ca nu le iese faza cu Coreea.

14.00 – Siesta. Am luat ideea asta de la spanioli, nu e a mea! Din pacate, fiind perfect nu simt lenea, desi absolut toata lumea imi spune ca e delicioasa.

17.00 – Ma ridic de pe fotoliul ceresc un pic nervos, pentru ca Becali se roaga de fiecare data cu zgomot, chiar si in gand. Si chiar n-am cum sa-l ajut. Cand n-ai echipa, n-ai, ce Eu insumi!

18.00 – Teleconferinta pe probleme de sanatate cu episcopii si patriarhii. Toti vor minuni, minuni, minuni. Mai, dar moastele astea, nu se mai pot odihni deloc linistite? Un spital n-ati face, sa nu ma mai deranjati!

18.30 – Dau drumul la televizor sa vad ce campanii de promovare a mai lansat Necuratul. De cand cu tabloidele astea ii merge foarte bine, se scalda in like-uri pe facebook. Azi un like, maine un like si focul Gheenei e gata! Degeaba se chinuie ai mei cu porumbei si pisicutze.

19.00 – Incep stirile cu Andreea Esca.

19.50 – Se termina stirile cu Andreea Esca. Azi a avut un taior rosu. Ce bine ca am creat taioarele astea, pe ea o prind cel mai bine!

20.00 – Ies un pic prin Rai, sa vad ce se mai intampla. Putina lume noua. De cand cu atatea biserici, lumea s-a obisnuit sa creada ca merge cu rautati toata viata, atata vreme cat aprinzi o lumanare duminica. Nu mai zic de mielul de Pasti… Chiar asa: unde zice in Biblie de drob, c-o mananc!

20.30 –  Sedinta pe real estate. In seara asta doar doua biserici si o catedrala la aprobat. Nici nu vreau sa le mai vad. Plus ca cererea asta cu “Please aprove the construction in the back of the Palace Of Parlament” e cu greseli in engleza!

21.00 – Ma asez la un pahar de ambrozie, salvata din raiul grecesc, cand a dat faliment. cu 2500 de ani inaintea tarii. Sfantul Petru vine si el sa mai schimbam o vorba.

– “Doamne, dar Dumneata nu obosesti niciodata?”, zice.

– “Pai cum sa obosesc”, ii spun. “Nu vezi cata lume are nevoie de mine?”

– “Chiar asa, la infinit?” zice Sf. Petru, un pic obraznic de la prea multa ambrozie.

– “Eh, nu e greu. Infinitul trece repede cand iti place ce faci! “

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile