Smarter_way_USA

Silviu Prigoana, atac dur la BOR: “S-o faca pe banii lor, nu pe banii mei”

03/05/2013 | Cre($)tinism | 3,288 views

prigoana_foto_puterea.ro

„Noi, în cea mai tristă perioadă a României, ne apucăm să facem un mall ecumenic. Nu e în regulă, să o facă pe banii lor, nu pe banii mei. Dacă eu vreau să dau din veniturile mele, mă duc şi dau, dar nu-mi iei tu, guvernant, cu japca bani şi îi direcţionezi cum vrei tu”, a declarat Silviu Prigoană la o televiziune de ştiri.

BRAVO PRIGOANA! Ai atins un punct sensibil care este adevarat… iar mizeriile de la BOR, se stiu ei care… acum dau dovada CLARA ca : Adevarul supara! Niici eu nu sunt de acord cu mega-constructia aia, in timp ce se puteau face alte lucruri care sa genereze locuri de munca.

Ganditi-va ca oricate biserici ar construi B.O.R.’ul, oricat de multi preoti ar fi…Romanul stie una si buna: La biserica linge toate icoanele, iar cand iese din biserica merge la bar sau acasa, bea ca porcul, isi bate nevasta copii, mai condimenteaza cu cateva injuraturi ”ecumenice” si asteapta sa se faca Duminica… sa mearga la biserica, sa se vada cu X si Y, sa mai barfeasca pe cineva sau sa vada pe cine mai voteaza.

De asemenea, Romania, poate sa isi construiasca biserici cate vrea… si Catedrala asta sa fie cat Casa Poporului… Romania este considerata ”Afganistanul” Europei. Fiecare tara stie ca toti hotii, traficantii de droguri sau de tigari, batausii, violatorii, cersetorii, * si pestii lor… vin din ROMANIA.

Acum vreau sa intreb si eu : Ajuta hardughia aia de constructie mai mult decat un spital care sa salveze vieti, decat o fundatie ”B.O.R.” care sa aiba grija ca banii prostilor sa foloseasca la copii bolnavi, super-dotati, abandonati, etc? E

Decat sa dau bani la un preot care sa isi ia JEEP si sa cumpere din supermarket ceea ce poate nici eu nu mi-as permite, prefer ca ”Cutia Milei” sa fie in buzunarul unui batran sau a unui copil care chiar are nevoie de bani pt. el, nu pt. ma-sa si tak’su sa bea aia.

Biserica este a doua banca mondiala… iar sincer sa fiu PREA RAR am auzit ca Biserica Ortodocsa Romana sa faca ceva pentru oameni… Sunt pe ici si colo cate un preot care are constiintza. Restul… sunt resturi… o adunatura de ”halaturi negre” avare si dependente de banii saracilor.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile