Smarter_way_USA

Bianca Dragusanu rupe tacerea! A fost batuta cu bestialitate de catre un monstru cu chip de om :)

01/06/2013 | Lume nebuna | 3,493 views

61345333

Bataia e la moda si se pare ca toti/toate sunt in tendinte! Bianca Dragusanu rupe tacerea! si sustine ca si ea a fost batuta cu bestialitate de catre un monstru cu chip de om :) sursa: Fashionlife.ro

Sincer, mi mult prea scarba de IPOCRIZIA zdrentzelor si catzelusilor impresionati de asa ceva, ca sa mai reiau ce am scris pe blog si in cazul Alexandrei Atan aici si aici! Asadar am sa scriu scurt si la obiect dupa care va voi da o poza cu respectivul “monstru cu chip de om” ca sa trageti singuri o concluzie.

  1. CUM ITI ASTERNI, ASA DORMI !!!” atata va tot plangeti ca vai de mine “monstrul cu chip de om cum a putut face asa ceva” … SIGUR si-o cerut bataia respectiva … ca “monstrul” ala sigur avea si alta treaba pe planeta decat sa o bata pe ea … IPOCRITILOR !
  2. Uitati-va va rog la poza cu “monstrul cu chip de om” si raspundeti-mi la intrebarea “Voi daca ati sta cu un interlop cu fatza lui asta din imagine, la ce v-ati astepta ? Sa va mangaie ? Sa fie tandru ?
  3. CUM ITI ASTERNI, ASA DORMI !!!” pentru ca ea STIA ca e INTERLOP, statea cu el DOAR PENTRU BANI, si practic trebuia sa ISI ASUME CONSECINTELE.
  4. Sa nu va aud ca statea cu el pentru ca o obliga ala :)) deci va rog, nu ma faceti sa borasc! Chiar EA a declarat ca multe fete la varsta ei de atunci erau depravate si ca si-o cautau cu lumanarea. Asa era si ea cum sunt “aproape” toate din ziua de azi. Nici nu si-au scos buletinul dar ele tanjesc dupa interlopi, batausi, golani si etc. Pentru ca asta vor si de asa ceva sunt atrase.
  5. CUM ITI ASTERNI, ASA DORMI !!!

61345329

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile