Smarter_way_USA

Cum sa-ti sufoci/pierzi iubitul ca o curva-virgina si sa fie tot el de vina …

01/06/2013 | Lume nebuna | 4,238 views

curva virginaDeci sa inteleg ca zdrentele si parasutele penale (adica 98% din specia feminina), cand inseala, o fac pentru ca nu au parte de suficienta iubire “acasa” si nu pentru ca sunt obsedate de pula ?

Hmm … deci sa inteleg ca:

  • barbatul in viziunea lor, alta treaba nu au decat sa stea tot timpul pe capul lor  ???
  • daca cumva barbatul isi permite luxul de nu avea timp 3 zile de zdreanta se poate trezi oricand ca zdrenta si parasuta penala sa plece la altu ???
  • daca zdreanta pleaca de langa barbat la altul pentru ca “acasa” nu primeste 3 zile atentie, de vina e tot barbatul ???

In caz ca raspnsul e DA … atunci la toate zdrentele si parasutele penale care gandesc asa, le doresc sa moara in cele mai grozanice chinuri, sa aiba parte doar de barbati care sa le caute de carii cu pula’n guritza, dupa care sa le arunce ca pe niste zdrentze de 2 lei, si pe langa asta sa se mai si pişe pe ele la plecare.

Ce ziceti ? :) Stiu … sunt foarte elegant in exprimare azi … Aaaa, inca ceva baieti !!! Nu uitati … inainte sa le cautati de carii cu pula’n guritza, sa le tratati ANAL ♥ Credeti-ma ca e orgasmic si foarte exorcizant efectul :)

Fiti profesionisti ce dracu !!!

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile