Smarter_way_USA

DA pentru Rosia Montana ! Se aude acolo ? DA!

08/09/2013 | Lume nebuna | 6,019 views

gold-mine-1024x686

Bun! Am tacut destul referitor la subiectul exploatarii de la ROSIA MONTANA, insa deja mi se face scarba si tre sa scuip! Pur si simplu nu-mi mai suporta stomacul sa vad la televizor, ziare, facebook, imagini cu proteste! La inceput am tot spus “e treaba lor, daca altceva mai bun nu au de facut, asta e!” dar deja mi prea scarba. Asadar, vreau sa dau o lege in calitatea mea de simplu cetatean al acestei tari. Legea suna cam asa:

“Orice fiinta umana care participa la vreun protest sau miting impotriva exploatarilor de la Rosia Montana, SI nu locuieste in acea zona, inseamna ca ori e CRETIN, ori e BOLNAV MINTAL si are nevoie musai-musai de control medical specializat, deaoarece sigur-sigur i se va prescrie un tratament medicamentos cu perfuzii in cap!”

Adica orice om care e atat de cretin incat sa lupte pentru mediu cand el defapt moare de foame si intreaga Romanie abia are bani de o eugenie (mai ales cei din zona respectiva) … inseamna ca ii CRETIN, PROST, BATUT IN CAP, si in principiu are nevoie de perfuzii in cap !!! Tara arde si baba se piaptana … cam asa sta treaba!

STIU, majoritatea celor care protesteaza sunt CRETINI platiti de anumite organizatii de mediu care supravietuiesc si ele facand pe sensibilii si pe preocupatii de sanatatea mediului inconjurator … STIU … tre sa traiasca si homunculii, jegosii si formele astea de viata care ca si in cazul organizatilor de PROTECTIA ANIMALELOR, nu fac nimic altceva decat sa ii proteasca pe PROSTII/CRETINI (foarte multi din tara asta) care sunt sensibilizati de cazuri nefericite si impiedica dezvoltarea!

Si ca sa nu mai injur si sa spuneti ca o fac fara argumente, spun doar ca pe mine ca cetatean ma intereseaza mai mult INVESTITIA care se face in Romania (si stiu, veti spune ca nu ne vom alege cu nimic. DEASTA SUNTETI CRETINI, deci ami bine abtineti-va), numarul de LOCURI DE MUNCA care se vor obtine in urma acestei investitii, faptul ca dupa aceasta investitie va creste NIVELUL DE TRAI in acea zona pentru ca oamenii vor avea unde munci si vor avea bani, se vor face alte investitii, mall-uri, supermarketuri, alte fabrici, investitii straine si asa mai departe. Si bineinteles ma intereseaza ca exploatarea sa se faca fara a produce pagube mari mediului, si pentru asta sunt sigur ca sunt cercetatori, tehnologii si mama dracu care NU MA INTERESEAZA pe mine ci pe cei platiti sa se ocupe de asta!

Ca sa nu mai spun ca Gabriel Resources care a investit deja o gramada de bani in aceatsa zona si mai are multi altii in curs, cu siguranta nu va accepta sa piarda banii investiti din cauza ca niste cretinei sar si dau cu sticle de plastic de pamant prostiti fiind de niste calcule politice ale actualilor conducatori ai tarii. Factura cu despagubirile, daca continuam sa fim cretini, este foarte probabil sa ajunga mai mare decat banii pe care i-am incasa din aceasta exploatare. DA, atat de prosti suntem!

DECI, asadar si prin urmare, eu vreau ACUM sa inceapa cercetarile si toate demersurile pentru inceperea exploatarii !!! ACUM !!!!!! Iar cei care NU VOR ASTA vreau sa ii vad tavalindu-se in chinuri murind de foame fara locuri de munca dar cu mediu’n suflet !!!

PS: sa nu se inteleaga ca mie mi scarba de cei care sunt preocupati SI de mediu !!! din contra, si eu sunt foarte interesat ca exploatarea sa se faca in cele mai bune conditii pentru mediu inconjurator ! deasta IN LOC SA FIU CRETIN SA FIU IMPOTRIVA, spun ca sunt de acord cu investita CU CONDITIA de a se face in cele MAI bune conditii. Simplu! deci in loc sa pierdeti vremea spunand NU, mai bine ati cauta solutii sa se faca in conditii bune daca va credeti destepti.

Pe vremuri, sectorul minier era una dintre cele mai sigure surse de locuri de muncă din țară. Minele noastre și profesia de miner reprezentau un adevarat motiv de mândrie pentru toți românii.

Roșia Montană are nevoie de minerit. Și România are nevoie de minerit, tocmai pentru că 78% din beneficiile economice ale proiectului minier vor rămâne în țara noastră. Sunt locuri de muncă pentru români, taxe și impozite pe care le încasează statul român, se va lucra cu firme românești și antreprenori români.

Spune chiar acum DA locurilor de munca de la Rosia Montana, spune DA mineritului modern în Romania si in Apuseni!

Tags: , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile