Smarter_way_USA

Politistul roman vs. cocalarul

24/10/2013 | Imi place | 3,123 views

s560x316_politist_suceava

Un politist din Romania a reusit sa stranga mii de like-uri pe internet pentru cum a rezolvat problema unui sofer care a refuzat sa prezinte actele la control. Inregistrarea video, realizata chiar de catre sofer, a ajuns pe o pagina de Facebook.

Politistul din Suceava il informeaza pe sofer ca a fost oprit pentru ca nu purta centura de siguranta si pentru ca a oprit intr-o zona in care stationarea era interzisa. Recalcitrant, soferul refuza sa prezinte actele la control, nu vrea sa coboare din masina si nici nu permite verificarea portbagajului. In cele din urma, dupa ce vede ca soferul refuza sa colaboreze, politistul deschide portiera si incearca sa-l dea jos. Atunci, soferul se opune din nou si il injura pe politist, moment in care, acesta il si loveste.

daca citim titlul filmuletului, ne uitam despre ce e vorba si nu gandim deloc, prima reactie ar fi “foarte bine i-a facut la nesimtit! foarte tare politistu!” … cam asa ar suna parerea unui CRETIN/CRETINE. In schimb daca ne-am folosii putin capu, ne-am da seama ca acela e un politist platit din banii nostrii sa respecte legea si sa penalizeze in mod LEGAL orice abatere de la lege.

Soferul respectiv, intr-adevar e cam prost/cocalar, ASA ESTE! insa in LEGE nu scrie nicaieri ca prostia trebuie pedepsita de catre politisti cu bataia! Eu de exemplu daca as fi fost atins de politist imi riscam chiar si viata si il omoram si pe el si pe toata familia de la fasa la barba alba. Sa nu fiu inteles gresit ca nu respect POLITIA, nici vorba de asa ceva, DAAAAAAAR respect doar acei POLITISTI ADEVARATI si DEDICATI meseriei lor, care aplica legea ca la carte adica cu sanctiuni si cu carnetelul si cu pixul pe foaie !!! In schimb daca se crede Batman si aplica legea cu pumnul atunci ORICE OM NORMAL LA CAP din lumea asta ar trebui sa-i reaminteaca in acelasi mod DE CINE ESTE EL PLATIT sa respecte legea si de banii cui isi bate el joc cand reactioneaza astfel.

PS: Nu ma pot abtine sa nu ii doresc din toata inima si din tot sufletul acelui politist sa pateasca acelasi lucru si copii lui, nevasta lui, sau cineva drag … :) As avea orgasme sa aud asta <3

PS2: Postarea asta e pentru cei care isi folosesc capu. Daca esti CRETIN/A si esti pe sistemu “las ca merge sh’asa” te rog sa iesi in morti ma-ti de pe acest blog ca aici nu e loc de prosti! Multumesc :*

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile