Smarter_way_USA

what goes around … comes around

25/11/2013 | Lume nebuna | 4,014 views

patzasti

Morala acestui filmuletz care reflecta PERFECT realitatea este una simpla … si anume:

Ca esti femeie, ca esti barbat, trebuie sa iti vezi de pizda / pula ta si sa respecti persoana de langa tine … pentru ca altfel risti sa distrugi persoana careia ii intorci spatele. Deci ca are bani, ca nu are bani, daca iti convine ramai daca nu pleci. Dar daca pleci atunci iti asumi consecintele ca poate dai de un BARBAT si nu de un PUTZOI si te vei trezi in perfuzii.

Asadar un singur lucru e GRESIT in filmuletzul de mai jos … si anume ca masculul din filmuletz nu e un barbat ci un PUTZOI si din aceasta cauza fata respectiva a ramas intreaga si nevatamata (pana a dat de altu)! Pentru ca daca PUTZOIU ar fi fost BARBAT, probabil nu s-ar fi ajuns la asa ceva sau daca TOTUSI s-a ajuns, zdreantza si parashuta penala acum trebuia sa fie in spital si nu in “biemvie-uri” … adica DA! pe sisemul Marcel Prodan si Alexandra Stan in caz ca nu m-ati inteles :)

De ce dau aceste explicatii ? Pentru ca planeta asta e plina de ipocrize si de propaganda feminina cretina … fiecare interpreteaza filmuletzul pe sistemul Lacatus Nicolae (tanarul cretin si cu sperante) si anume “vai ce baiat minunat, ce dragutz si uite prin ce a trecut, saracutzul” si EXACT aceleasi zdrentze care spun asta sunt exact acele zdrentze care ajung sa procedeze FIX LA FEL fara nici o strabatere :) Corect!

Evident se intampla ca si VICTIMA (femeia sau barbatul), in cazul de faţă PUTZOIUL, sa nu fie “usa de biserica”. Sigur ca da … insa morala e fix aceasi indiferent de sex si anume:

CUM ITI ASTENRI, ASA DORMI

sau cum ar spune Justin Timberlake:

WHAT GOES AROUND … COMES AROUND

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile