Smarter_way_USA

Cum păstrezi o zdreanţă lângă tine!

10/12/2013 | Lume nebuna | 4,970 views

Evident, nici azi nu am scapat fara sa nu gasesc o poza care sa ma faca sa-mi borasc ficatii. Nimic nou sub soare, insa am si eu o intrebare pentru zdreanta care a creat poza asta si pentru zdrentele ipocrite (desi e pleonasm) care au dat share si like la poza asta …

Deci sa inteleg ca barbatul, pardon, “GAGIUL” :)) e TOLERAT in relatie. Adica sta cu forta, voi nu il vreti si nu aveti nevoie de el, si ca sa va pastreze (ca si cum ar fi musai asta) trebuie sa fie “suficient de barbat” (catelus de fapt, nu barbat)!

Adica barbatul, pardon din nou, “GAGIUL” tre sa NU aibe alta treaba pe planeta asta decat sa aiba grija sa nu fuga zdreanta de langa el … IN TIMP CE zdreanta, transpirata la cur si parasuta penala, nu trebuie sa se oboseasca sa fie SUFICIENT DE FEMEIE incat sa MERITE sa fie pastrata … NUUUU, nici vorba … ea trebuie doar sa suga multe pule de la GAGII, pentru ca se stie, asa se intretin catelusii, ca de nefututi ce sunt, accepta orice, si castiga ala care se injoseste mai mult :))) Asa e ZDRENTELOR ?

… stiu ca nu aveti raspuns … il am eu ! Sunteti niste sdrente, caminste, fripturiste, niste parasute penale si niste lesinate care meritati ce-i mai rau pe lumea asta ca sa va vina mintea la cap si sa deveniti si voi intr-un final FEMEI! asta e raspunsul!

Fi-v-ar ipocrizia si zdrentosenia dracu sa va fie !!!

PS: Cred ca explodam de scarba daca nu ma exorcizam scriind acest articol. Bun! Mai bag o lamaie si merem inainte ca inainte era mai bine!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile