Smarter_way_USA

Taraf TV de inchide din 15 februarie … Sa fiu si eu ipocrit/cretin si sa ma bucur ?

30/01/2014 | Diverse | 2,889 views

watching-tv

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să nu prelungească licenţa audiovizuală a Taraf TV, care expiră pe 15 februarie, fapt care presupune că televiziunea ce difuzează în prezent manele şi muzică de petrecere se va desfiinţa.

Potrivit discuţiilor din şedinţa CNA, cei mai mulţi membri ai Consiliului au considerat că videoclipurile cu manele care sunt difuzate permanent pe Taraf TV încalcă legislaţia audiovizualului, prezentând femei care mimează actul sexual şi în alte ipostaze degradante. De asemenea, într-un videoclip apărea un minor înconjurat de femei îmbrăcate sumar, motiv pentru care au primit si o amenda frumoasa de 15.000 RON.

Acum stau si ma intreb, CATE FLEGME IN GURA MAI POT TOLERA ROMANII ???

Nu ma intelegeti gresit ca as suferii pentru inchiderea TARAF TV, nici nu stiu daca il am … dar … e un post de televiziune la care se uita o anumita parte din populatie !!! E dreptul lor !!! Faptu ca li se interzice, asta nu are nici o legatura cu democratia, cu libertatea, cu drepturile omului, cu drepturile oamenilor de afaceri din televiziune (si ei sunt oameni), si in principiu nu are legatura cu nimic ce tine de bun simt !!!

Ce propun eu ? hmm … poi eu cand sunt flegmat, is DRACU !!! si atunci propun, pentru inceput sa se conteste decizia CNA de catre actionarii companiei detinatoare a postului si anume Silvius Prigoană (30%), Honorius Adrian Prigoană (30%), Rareş Gărduş (20%), Dumitru Mihalache (10%) şi Gheorghe Minea (10%), si IN CAZ CA NU MERGE CU VORBA BUNA, vreau ca toti tiganii (rromii sau cum le spuneti voi) sa isi apere drepturile !!! CAT MAI CONTONDENT POSIBIL !!!

Pentru ca daca noi romanii nu ne aparam de jegosii astia de la CNA care ne apropie de COMUNISM atunci sa o faca tiganii cum stiu ei mai bine! AMIN !

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile