Smarter_way_USA

Pokemonul ortodox primeste primul calduros “NU” de la un primar! Sa fie primit, zic!

04/02/2014 | Cre($)tinism | 3,358 views

large_image_12494

Cu totii ne-am obisnuit cu ideea ca pentru a fi om politic trebuie in primu si in primu rand sa stai bine cu stomacu si sa ai tone de provizii de lamai si grapefruit ca sa nu borasti pe tine insuti cand esti ipocrit, fals, diplomat sau cum vreti voi sa ii spuneti pentru a-ti atinge scopul.

INSA, azi, am vazut inca o dovada ca edilul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, este o exceptie la spusele mele de mai sus. Si cum eu cand respect pe cineva imi place sa strig in gura mare (pentru ca se intampla foarte rar) am sa o fac si in cazul acesta.

Dorin Florea a primit o scrisorica de la pokemonu, pardon, patriarhul Daniel Ciobotea, in care i se solicita bani pentru o asa-zisa ”catedrala-a-mantuirii-neamului” pe care doreste sa o ridice la Bucuresti. Probabil ati fi tentati sa spuneti ca Dorin Florea a acceptat propunerea pentru ca e la moda sa o arzi cre(s)tin, ca sa te placa alegatorii cre(s)tini si sa te voteze la urmatoarele alegeri.

Aveti mai jos raspunsul edilului Dorin Florea la scrisorica primita de la pokemon:

“Adevarata mantuire a neamului inseamna in momentul asta sa te implici sa scoti acest popor dintr-un derapaj urias spre mediocritate, spre subcultura, spre lipsa de educatie. Astea mi se par acum problemele cele mai mari pe care Biserica ar trebui sa sa si le asume, nu sa fie partizana, partenera sau sa se creeze culpabilizari din astea: – da-mi niste bani sau ti-am dat niste bani, dar vii sa imi faci campanie sau imi faci nu stiu ce”.

Dorin Florea a declarat pentru presa ca aceste lucruri au fost transmise si pokemonului:

„I-am scris o scrisoare in care i-am explicat ca nu banul e important aici, ca faci o Catedrala. Asta e partea cea mai la indemana pe care o vedeti intr-o clasa politica ce crede ca si pe Ala de Sus Il poti duce cu smecheria. Ca doar astea sunt falsele iubiri fata de Biserica. Astea se fac in tihna si in tacere”.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile