Smarter_way_USA

Ponta s-a plimbat cu o barca trasa de 6 jandarmi intr-o apa de 20 de cm … Transmite-i un mesaj !

23/04/2014 | Lume nebuna | 4,714 views

ponta
Premierul Victor Ponta, împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea, a mers în judeţul Teleorman, prin comunele afectate de inundaţii. Cu cizme de cauciuc, el a mărşăluit prin ape, alături de alţi oficiali, încercând să dialogheze cu localnicii.

cum sa fii mah atat de penibil/nesimtit ?!? :( cum sa-ti bati pula in halu asta de oameni ?!? TU fiind un politician :| cum? cum? cum? raspuns: simplu! La asa popor cretin, naiv, libidinos si ipocrit, probabil asta e genul de atitutine pe care trebuie sa il ai …

Pun pariu ca dupa ce le-a zis Ponta un “domne ajuta!” … “Hristos a Inviat!” … sau alte cretinisme, in momentul respectiv oamenii necajiti din zona au uitat de flegmele primite in gura prin monstroshenia asta de a face o plimbarica cu o barcuta trasa de 6 jandarmi intr-o apa de 20 de cm.

In loc sa stea dreku acasa au venit sa isi bata pula de oameni plimbandu-se cu barcuta intr-o balta de 20 de cm si sa mai si fie tras de o haita de 6 boi (umani) ! deci … practic le-o dat flegme si le-o zis “ia sa vad eu ce va tot plangeti voi mah caministilor” … despre asta e vorba ! ca sa nu mai zic ca oricum nu fac nimic pentru oamenii aia … si ca oricum banii statului se duc pe proiecte care fac previziuni cica de inundatii … dar defapt ele doar au o statistica cu ce s-a intamplat pana acum … atata tot !

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile