Smarter_way_USA

Ce sume ASCUNDE Biserica Ortodoxa Romana. Iata tarifele invizibile care le umfla buzunare

13/05/2014 | Cre($)tinism | 3,141 views

ce-sume-ascunde-biserica-ortodoxa-tarifele-invizibile-care-umfla-buzunarele-preotilor-258882

… si cand aud CRE(S)TINI spunand cretinismul ala ca “eu dau doar cat vreau la biserici, pe lumanari, pe una alta… saracesc cumva? NU! asadar care este problema?” imi vine sa le iau la toti neamu in pula dupa care sa le doresc sa ajunga sa aibe nevoie de bani si sa ajunga sa ceara de la biserici si daca vor fi bolnavi sa aibe nevoie de spitale si sa fie cel mai apropiat la 1 ora distanta si in drum spre el sa dea de 15 biserici iar cand vor ajunge la spital sa observe ca este inchis pentru lipsa de fonduri !!! AMIN !

“Dacă luăm în calcul o medie naţională de 300 de lei pentru slujba de botez şi 500 de lei pentru cea de nuntă ajungem la sume de ordinul milioanelor de euro. Astfel, Bisericile din România au încasat anul trecut numai din slujba de Botez aproximativ 32 de milioane de lei (la un tarif mediu de 300 de lei), echivalentul a peste 7,2 milioane de euro. Nunţile au adus în contul Bisericilor în 2013 aproximativ 28 de milioane de lei ( aprox. 6 milioane de euro). Preţul mediu fiind de 500 de lei luat în calcul pentru cele peste 55 de mii de cununii religioase.

Ce spune BOR:

“În Biserica Ortodoxă Română nu există taxe, ci contribuţii benevole la serviciile religioase (botezuri şi cununii)care sunt stabilite de Consiliul parohial al fiecărei parohii.”

Citeste continuarea aici —>> www.news42day.com/2014/05/ce-sume-ascunde-biserica-ortodoxa-tarifele-invizibile-care-umfla-buzunarele-preotilor/

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile