Smarter_way_USA

“Se pare ca sex nu va fi!” Articolul viral care a starnit sute de comentarii

06/06/2014 | Imi place | 3,371 views

1

Un articol interesant despre cât de conexe sunt lucrurile între dorinţele bărbatului şi dorințele femeii.

“Niciodată nu am încercat să înțeleg prin ce comportamentul sexual masculin este diferit de cel feminin. Niciodată nu am încercat să îmi dau seama în ce constă influența lui Marte sau Venus. De asemenea, nu m-am întrebat de ce bărbaţii gândesc cu capul, iar femeile cu inima. Dar!

Într-o seară frumoasă din săptămâna trecută, eu şi cu prietena mea ne-am dus la culcare. Aşadar, prins de euforie, dorințele mele constant cresc în temperatură, însă ea îmi spune: “Cred că nu vreau! Vreau pur şi simplu să stăm împreună, iar tu să mă cuprinzi grijuliu.”

Am  întrebat-o: ” Ce? Scumpo, ce fel de chestie e asta?”

Apoi ea mi-a spus ceea ce se teme să audă fiecare bărbat de pe planetă: “Tu ești cu mine doar pentru a-ţi satisface nevoile fiziologice. Dar ceea ce se întâmplă în sufletul meu, nevoile emoţionale pe care eu ca o femeie le am – de ele tu nu ești interesat”. Ea s-a uitat la faţa mea nedumerită şi a adăugat: “Oare tu nu poţi să mă iubeşti pentru ceea ce sunt, indiferent de ceea ce se întâmplă cu noi în dormitor?”

Nu i-am spus nimic, dar am înțeles că în noaptea ceea nu va fi nimic, m-am întors și am adormit. Dar a doua zi am decis să  îmi iau o zi liberă de la locul de muncă și să petrec timpul cu ea. Am luat dejunul împreună într-un fel de supermarket cu o mulțime de buticuri. Ea trecea de la unul la altul, încerca diferite haine scumpe și în tot acest timp eu am fost cu ea. Ea nu se putea determina în nici un fel ce să aleagă, deci i-am spus: “Ia totul”. Ea a vrut să cumpere pantofi pentru fiecare haină nouă și eu i-am spus: “Sigur, ia tot ceea ce ți se potrivește.” Apoi ne-am dus la zona de bijuterii unde ea a ales o pereche de cercei cu diamante.

Vreau să spun… ei bine, pe scurt, ea a fost foarte încântată de ceea ce se întâmpla. Cred că ea a decis chiar să și testeze asta, pentru că a încercat să cumpere și o rachetă de tenis, chiar dacă nici nu știe să joace tenis. Ea pur si simplu se simțea plăcut când eu îi spuneam: “E tare fain, cumpărăm”.

Ea arăta ca şi cum ar fi fost aproape de apogeul satisfacţiei sexuale. Zâmbind, ea mi-a spus: “Cred că asta e tot… Dragul meu, putem merge la casierie.” Cu greu am putut aștepta acest moment şi abia fiind în măsură să-mi controlez nerăbdarea, i-am spus: “Nu, draga mea, nu cred că vreau!” După aceste cuvinte, ea s-a schimbat la față și şi cu o voce înnecată abia mi-a zis: “Ce?”

I-am răspuns: “Draga mea! Vreau doar ca tu pur şi simplu să ţii toate astea în mâinile tale. Asta e tot. Dar mi se pare că în această situație nu îţi pasă de capacitățile mele financiare, îţi pasă doar de nevoile tale de femeie.” Şi chiar în momentul când mi s-a părut că ea e gata să mă omoare, am adăugat cu afecţiune: “De ce nu poți să mă iubești pentru ceea ce sunt și nu pentru lucrurile pe care ţi le cumpăr?”

Simt eu că şi în seara asta nu voi avea sex.”

sursa: fashionlife.ro

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile