Smarter_way_USA

3 telefoane si 3 tablete ce merita atentie la Revolutia Preturilor de la eMAG

23/09/2014 | Gadgets & IT, Recomandari | 2,904 views

blog-600

LG G3, este o opţiune interesantă la reducerea de 16% primită, acesta se vine la un preţ de sub 2.000 de lei în acest moment şi este un terminal ce concurează cu șanse reale pentru titlul de telefonul anului.

Evident, Samsung Galaxy Note 3 – cu preţul de 1.979 lei și cu o reducere de 12%, este și el un best buy, asta şi în contextul în care Note 4 va veni sigur la un scor deasupra nivelului de 3.000 lei.

Pentru cei care doresc un telefon ieftin (de tot), recomand UTOK 351D – care şi aşa a fost poate cel mai ieftin smartphone din ograda eMAG – acesta se vinde azi cu o reducere de 25% şi costă fix 199 lei.

Trecând la tablete, un iPad îmi atrage atenţia, el este un Mini din prima generaţie şi costă azi cu 29% mai puţin decât ieri, ajungând la nivelul de 1.399 lei! Best buy!

O tabletă de 8 inch (dimensiunea mea preferată) şi cu o super baterie, este Lenovo IdeaPad Yoga, ce vine cu o reducere de 25% şi a coborât sub pragul de 1.000 lei, costând 899 lei la ora actuală.

Uitându-mă la tabletele ieftine, observ Allview Viva i7, un device ce a trecut şi pe la noi pentru un review, pot să spun doar ca la preţul de 299 lei este o alegere excelentă, având în vedere modul în care s-a descurcat în testele noastre.

Evident exista si alte produse interesante
puteti accesa intreaga lista de reduceri aici.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile