Smarter_way_USA

Cautam in alta parte ce n-avem acasa …

09/09/2014 | Imi place | 6,167 views

parazitii cautam in alta parte

Totu’ a inceput cand striveam o musca pe geam, cand am facut bale la gura si-am lesinat peste pian. O sa va tavalesc, fara mila, din pat in pat, iar acum luati-mi-o in gura (hehe), e unicat. Ne-am detonat creierii in ultimul an, in ultimul hal, ne canta greierii in civil ca e penal. Va spun eu, ce-am spus, n-am spus nimic in plus, e vorba de sange-n pula, toba si pus. Venim dintr-o lume numai a noastra, unde apa-i de foc, si lumina-i albastra, unde albul e alb, si negrul e negru, unde inca mai gasesti un prieten integru. Da-mi una mica-n pat, la bar, doua de sete, ca avem munitie-n plus si nu vanam comete. Pune-ti increderea cu-ncredere, unde-ti pui banii, ca am iesit in oras sa facem origami.

Pana si tarfele-au fugit, ca-i groasa! E doar o constatare, tare, nu ne pasa. Mai comanda un rand cu demnitatea ramasa! Cautam in alta parte ce n-avem acasa.

Da-ma tare-n difuzoare sa-ti sara balele! Ne bate vantu-n buzunare de ne-ngheata coaiele. Faţa ta de saltea pisata rade ca tampita. Hei, señorita! Tu bagi in bot belita? Nu vreau sa-mi insel femeia sau sa-ntrec masura, da’ sunt meteo-sensibil, cand ploua-mi bag pula. Iti joaca creieru’ in cap, sare-n sus ca bila, ca unde dam cu pula, Dumnezeu cu mila. Stam pe strazi ca javrele, dar suntem de rasa, niciodata nu-i tarziu si nu vrem acasa. Avem dubii serioase intr-o lume credula, cand bratul lung al legii ne cauta la pula. Toarna-l in pahare, fratioare! Poate, sa ne-ntindem la un pahar, de sinceritate. Vorba circula repede, printre bagabonti, nimeni nu scapa virgin, viata ne fute pe toti.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile