Smarter_way_USA

Iata cand va fi Black Friday la eMAG in 2014

01/10/2014 | Recomandari | 3,079 views

black_friday_2013_reduceri_22350000-470x230

Black Friday este o sarbatoare imprumutata de la americani care simbolizeaza inceperea sezonului reducerilor de Craciun. Potrivit TechMagazin.net, in acest an, Black Friday va pica pe 21 noiembrie 2014.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Pentru a evita nemultumirile editiei din 2013 a Black Friday, cei de la eMag au anuntat ca platforma pe care se afla siteul va avea parte de imbunatatiri considerabile, angajatii vor fi mai bine pregatiti, se vor aproviziona mai bine, iar categoriile de produse disponibile vor fi mult extinse. A fost schimbata si interfata siteului, fiind mult mai prietenoasa cu utilizatorii acum, astfel ca sortii sunt extrem de benefici pentru marele retailer eMag.

Emag.ro este cel mai mare magazin online din Romania, detinand 70% din cota de piata in 2009. Cu ocazia Black Friday, eMag.ro inregistreaza cele mai mari profituri, bucurandu-se de o popularitate extraordinara in randul romanilor. Emag.ro a luat nastere in 2001, cand pe platforma se facea comert cu produse de papetarie si birotica, iar in prezent gasim inclusiv asigurari, roviniete si oferte de turism pe acest site.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile