Smarter_way_USA

Am invins! Klaus Iohannis este presedintele Romaniei! Sa fie primit, zic!

16/11/2014 | Politica | 3,821 views

1441172_10152095648634458_711666182_nIn sfarsit am ajuns acasa (este duminica si am avut si alte preocupari dupa ce AM MERS LA VOT) … nici nu stiu cum sa va spun … ma gandeam sa va zic ce v-a zis Basescu cand a castigat si a zis “MUIE, ti-am spus !” dar na … nici nu stiu daca imi pasa de PONT-isti in momentul asta! Sunt nesemnificativi si SCARBA fata de ei mi-o voi mentine pentru ca ticalosia si libidinoshenia lor nu s-a dus odata cu aceasta infranagere!

… vreau doar sa va spun ca … imi iubesc tara! Nu am mai spus asta si mai ales nu am mai SIMTIT asta de mult! E drept ca jumatate de tara … GREU o voi ierta pentru SCARBA, si pentru faptul ca in astea 2 saptamani am fost pe punctul de a o da in hepatita de scarba (la propriu) de modu in care si-au castigat PSD-istii electoratul prin LIBIDINOSHENIE, minciuni si mai ales prin TICALOSIE !!!

Dar … eu sunt genu care IERT dar nu uit asadar, repet si o spun cu mare drag IMI IUBESC TARA, dar iubesc si DIASPORA, pentru ca am avut PIELEA de gaina cand ii vedeam cu cat interes depuneau eforturi pentru a vota! E fabulos sa ii vezi facand asta! La noi in tara TINERILOR le era greu sa faca 5 minute pana la o sectie de votare pentru ca lor nu le pasa sau erau prea obositi dupa sambata seara sau alte motive de oameni … deosebiti.

Vreau sa va mai spun ceva !!! E MUSAI (acum chiar sunt MANDRU ca vorbesc ardeleneste)! Vreau sa va spun ca ma bucur foarte mult pentru tavaleala in chinuri a celor de la ANTENA 3! I-am iubit ani de zile, m-am uitat la FIECARE emisiune vreo 7 ani de zile! Ruptura s-a intamplat acum vreo 2 ani cand EFECTIV nu am mai putut sa ma uit de scarba din cauza TICALOSIEI si LIBIDINOSHENIE si modul jegos de a castiga telespectatori prin pupat si lins obraji de oameni batrani si sentimentalisem si cretinisme de genu, comportament TIPIC PSD-istilor !!! Nu pot accepta asa ceva !!!

RESPECT celor ce au votat Klaus Iohannis, RESPECT celor din diaspora, iar celor care au votat cu PONTA, tot ce le spun e ca intr-un fel … imi pare rau ca nu au avut parte de 5 ani de Ponta in care sa am ORGASME vazandu-i tavalindu-se in CHINURI !!! Sincer mi-am dorit asta !!! Pentru ca oamenii atrasi de ticalosie, papagal si minciuni spuse frumos, merita ce-i mai rau pe lumea asta ca sa se invete minte !!!

in rest … numa bine, rau la nime! Si inca odata, Te iubesc Romania !

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile