Smarter_way_USA

Ce spune propaganda PSD-ista despre problema voturilor din diaspora

03/11/2014 | Lume nebuna | 2,549 views

1441172_10152095648634458_711666182_nexplicatia propagandei PSD-iste referitoare la problema voturilor din diaspora tocmai am ascultat-o din gura lui Mihai Gadea (un om de televiziune foarte bun, dar foarte SCARBOS ca personaj) si este urmatoarea.

A spus ca in 2009 au fost cu 10.000 mai putini votanti si ca anul asta au fost mai multi si ca care e problema … :) … si a spus asta ZAMBIND chiar :)))))))))) voi va dati seama cat de TICALOS e asta ?

Voi realizati cata lume pune botu la ce slobozeste asta pe gura ? Voi realizati cati CRETINI, nu realizeaza ca nici macar nu e RELEVANT numarul votantilor din 2009 fata de cel de anul asta cand e CLAR si LIMPEDE CA CRISTALUL ca ENORM de multi oameni din diaspora, nu au putut sa voteze ???

Mai sunt si alte fiinte extradordinare care spun ca nu ii intereseaza voturile celor de afara :O DA, atat de CRETINI sunt unii … si tuturor le urez doar atat: sa ajunga sa trebuiasca sa mearga in alta tara la munca, si sa vrea sa voteze pentru ţara lor si sa nu poata !!! ATUNCI vreau sa ii aud pe cretini si pe cretine ce parere vor avea despre ce au spus acum! Le urez asta pentru ca e clar faptul ca, cu vorba buna, nu inteleg nimic.

Adica degeaba le spui ca e dreptul fiecarui ROMAN sa voteze de unde vrea el/ea, chiar daca … viata lui … mai fericita sau mai nefericita … l-a trimis al munca in strainatate! Pentru ca … chiar si celor care merg afara le este dor de ţara, le pasa de ţara unde s-au nascut, si vor sa ajute si ei, macar prin vot !!!

Tags: ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile