Iohannis 31% … Ponta 40% – Prima batalie e castigata de jegos, sa vedem razboiul!

ponta-si-iohannis

bun … primul TUR s-a terminat PROST. Dar era de asteptat orecum … stiti voi ROMANIA … tara aia populata de cretini spalati pe creier ? O cunoasteti, nu ? NO! Deasta s-a temrinat prost! Dar e prima batalie doar … vom vedea pe 16 cine castiga razboiul!

Cum a strans 40% Ponta … se stie … adica tre sa fii cretin, complet cretin sa nu fii constient de faptul ca doar MEMBRII DE PARTID sunt peste 1.000.000 … in schimb in cazul lui Iohannis … daca erau 200.000 e mare lucru. Aici mai adaugam si VOTURILE FURATE … adica majoritatea !!!!!!!!! Dovada ca in Reghin (orasul, unde s-a intamplat sa ma nasc si eu …) doamna primarita este acuzata cum ca ar fi transportat ROMI sa voteze cu Ponta ! Nu ma intelegeti gresit ca as fi cretin sa o judec pe primarita pentru asta … ea vrea sa faca treaba buna in Reghin, sa ajute orasul deci sa aduca bani in oras si evident ca astfel trebuie sa se alieze puterii, ca altfel nu primeste nimic! Ca asa e treaba’n tenis (politica).

Referitor la votantii lui Ponta, mi-am spus parerea de foarte multe ori (si stiti asta) ! Si o spun oricand voi avea nevoie. Ori sunt CRETINI (cele mai multe sanse) ori sunt obligati, fiind membrii de partid PSD, cu familile lor cu tot (nu direct obligat ci prin faptul ca ei cred ca daca ling in cur PSDul vor avea de castigat pe viitor cand defapt pe termen lung se vor alege cu PULA, si aia credeti-ma ca NU va fi ERECTA in caz ca exista interes si pentru asta).

Iar ca spui ca ai votat cu PONTA si sa vi sa imi spui ca te-am jignit ca te-am facut CRETIN si un simplu transformator de mancare-n cacat, tre sa ai foarte mult tupeu jegos !!! Deci NU exista alta explicatie!

PS: va rog, cei care sunteti MEMBRII PSD, nu imi mai scrieti pe chat ca defapt nu credeti in Ponta si ca nu avetic e face ca asta-i situatia !!! INCERC SA VA INTELEG, dar MI-E SCARBA !!!


One Comment on "Iohannis 31% … Ponta 40% – Prima batalie e castigata de jegos, sa vedem razboiul!"

  1. Goldy says:

    idioti sunt cei care nu-s constienti ca in cabina aia votezi cu cine vrei… ca nu te vede nimeni. Poti vota cu Vadim si sa zici ca ai votat cu Kelemen Hunor, poti vota cu Iohannis si sa zici ca ai votat cu Ponta… si multe altele. Iar daca ai luat bani si trebuie sa demonstrezi cu cine ai votat… poti anula buletinul de vot si tot nu au cum sa stie asa. Altfel esti retardat!

Got something to say? Go for it!