flanco tinar depurtat mycloset emag emag fashionup
<<-- Vezi aici magazinele online recomandate de mine de unde puteti sa sa cumparati cu incredere -->>

like la pagina pentru a continua!

 

Klaus Iohannis: “Decat sa fiu marlan, mai bine pierd”. Merita Romania un astfel de presedinte?

Klaus-Iohannis

Klaus Iohannis a oferit un moment inedit în timpul conferinței de presă de la sediul ACL: a cântat imnul României. Ulterior, Iohannis a completat că nu a lansat atacuri la familia lui Victor Ponta, declarand ca: ”Decât să fiu mârlan, mai bine pierd”.

Si acum va intreb … Merita Romania oare un astfel de presedinte ??? Merita o tara populata in marea majoritate (potrivit rezultatelor alegerilor) de oameni atrasi de un politician ipocrit, fals, libidinos … care are singura calitate de a fi tare’n gura (probabil din experiente orale) … sa aiba un presedinte cu bun simt, cu coloana vertebrala si pe care NU il intereseaza sa dea bine pe sticla si in fata prostimii impresionata de libidinoshenii si sentimentalisme ???

Daca e sa ma intrebati pe mine, raspunsul este evident “NU!”. Tara asta, merita ce-i mai rau pe lumea asta ca sa se invete minte !!! CE-I MAI RAU !!!

Eu unu m-am saturat sa vad oameni atrasi doar de nesimtire si de tupeu jegos. M-am saturat sa vad doar simpli transformatori de mancare-n cacat care se uita la o singura televiziune (stiti voi, aia cu sentimentalisme, pupat si lins obrajii batranilor, spalare pe creier, maimute … etc) si considera ca de acolo vor primii lumina. Dar cel mai mult m-am saturat sa vad CRETINI si CRETINE impresioanti/e doar de CUM li se spune si nu de CE anume li se spune!

Merita oare Romania un astfel de presedinte ???
Got something to say? Go for it!