Smarter_way_USA

Propaganda PSD-ista e tare … ticaloasa!

09/11/2014 | Lume nebuna | 3,067 views

1743591_10203188400213086_7400354792427839486_nDoamna Lia Olguta Vasilescu (primar al Craiovei), daca in momentul in care s-a iesit in strada impotriva lui Basescu, v-a placut, atunci ACUM, cand lumea iese in strada impotriva lui Ponta de ce atat dumneavoastra cat si altii ca dumneavoastra, sunteti atat de ORIPILATA de faptul ca EU (simplu cetatean al acestei tari) imi doresc sa se intample EXACT ceea ce v-ati dorit si dumneavoastra (PSD-ul) adica sa iasa Romania in strada si sa protesteze, doar ca de data asta sa fie impotriva lui Ponta, si la un nivel mult mai MARE, adica daca tot ne-am apucat sa fie in TOATA TARA, ca doar e democratic, nu ? :) Sau … acum e alta poveste? :)

Cred ca e necesar sa imi spun si eu parerea despre incercarea PENIBILA si TICALOASA (tipic politicii romanesti) de a ma scoate pe mine ca exemplu negativ pentru ca eu promovez VIOLENTA :) In postarea mea prin cuvantul PRĂPAD ma refeream ca daca la Basescu a fost faza ca “7 milioane de oameni nu il vor” si s-a iesit in strada, atunci hai sa fie la fel si acum cu Ponta si sa fie prapad :) orice ar insemna prapadu pentru fiecare :)) Asta am spus eu … insa pe facebook un deasta … care il pupa in cur pe Ponta probabil … a scris ca “Despre asta sa fie vorba? Prapad, sange, omor?” :)))))))))) Ce sa le ceri la asta ? :)) Voi va dati seama cat de VIOLENTE sunt aceste persoane daca au interpretat ca eu ma refer la sange, omor ? :)))))))) Eu asa anti-ponta cum sunt, nu m-as fi putut gandi la sange si omor sub nici o forma, doamne fereste! :O Dar ei … uite ce au inteles … Eh … obisnuinta asta … :)

PS: Dragi oameni politici ai acestei tari ! Vedeti-va dracu de fisa postului si lasati facebook-ul :) Dovediti-ne prin FAPTE ca sunteti interesati doar de binele Romaniei si eu PROMIT ca la fiecare realizare (pentru Romania, nu pentru voi) o sa va felicti si poate-poate, intr-un final NU imi va mai fi scarba de politica romaneasca !!!

prapadstrada

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile