Smarter_way_USA

Scrisoare catre TINERI: Mergeti la vot!

15/11/2014 | Personal | 5,950 views

Au trecut vreo 2 saptamani foarte interesante si controversate legate de alegerile prezidentiale. Mi-a placut, am vazut foarte multi tineri activi, ceea ce e demn de toata lauda, pentru ca noi suntem viitorul si noi trebuie sa demonstram ca ne iubim tara, ca suntem interesati si ca ne pasa!

Am vazut si tineri care merg la proteste dar la vot daca ii intrebi daca se duc, iti vor raspunde ca “sa vad daca am chef, si daca ma pot trezii dupa sambata seara” … DA! sunt si genu asta de cretini, inteleg asta … dar marea majoritate sunt convins ca vor arata ca le pasa si NU mai vor sa fie niste simpli transformatori de mancare-n cacat care sa stea ca branza adica sa stea si sa puta si sa isi merite soarta cu voturile altora!

Am incredere in voi !!! DA! In voi adica in generatia tanara! Am incredere ca sunteti la fel de scarbiti ca si mine de politica romaneasca (nu chiar ca mine, eu deja cred ca dau in hepatita daca mai dureaza mult) si stiu ca vreti si voi o schimbare!

MERGETI LA VOT !!! Votati cu cine vreti dar alegeti omul care considerati voi ca poate da UN EXEMPLU politicii romanesti !!! Un exemplu de politician pe care sa iti placa sa il asculti CE ANUME iti spune si nu CUM iti spune !!! Nu mai fiti ca niste CURVE VIRGINE carora le place sa fie mintite frumos. Alegeti REALITATEA, Alegeti SCHIMBAREA. Alegeti BUNUL SIMT. Eu cred foarte mult in CEA MAI INALTA FUNCTIE IN STAT, deasta imi pasa si deasta ma implic.

Citeste si: Sondaj: Tu cu cine votezi in turul 2 din 2014?

Schimbarea vine de SUS !!! Nu de la CRISTOS si alti prieteni imginari! NU! Schimbarea vine de la cea mai inalta functie in jos ! Daca SUS avem BUN SIMT si SERIOZITATE, pentruc ei de sub exista o SPERANTA de schimbare. Altfel NU MERGE!

MERGETI LA VOT si nu uitati ca NU POT EI FURA CAT PUTEM NOI VOTA!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile