Smarter_way_USA

Un Iohannis mai bun, un Ponta mai prost si o dezbatere mult mai bine organizata

12/11/2014 | Politica | 2,764 views

DA! Azi dezbaterea dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis de la B1 TV a fost ALTCEVA :) Si asta din toate punctele de vedere :)

Haidati sa le luam pe rand:

  • Azi am vazut un altfel de Klaus Iohannis, mult mai bun, mult mai bine pregatit, mult mai barbat, mult mai bun de presedinte.
  • Azi am vazut altfel de Ponta, nu foarte diferit de ce era pana acum dar ORICUM mult mai prost pregatit, mult mai palid, mult mai libidinos si ACELASI Ponta cu care am fost obisnuit care are ca scop convingerea prostilor sa creada ca el e cult in cap cu fituici copiate in mana. Nu e o tactica rea, pentru ca se stie ca Romania de astfel de oameni e atrasa. Romania nu se uita la CE ANUME li se spune, ci la CUM li se spune !!!
  • Am vazut o dezbatere mult mai bine organziata. B1 TV si-a invatat lectia, a inteles ce a fost gresit la dezbaterea de ieri de la Realitatea TV cu Rares Bogdan si le-a iesit foarte bine! Bravo!

Asteptam cu interes dezbaterea de maine de la ANTENA 3 :) Sunt tare curios daca invitatia va fi accepta de catre domnul PRESEDINTE Klaus Iohannis :)

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile