Smarter_way_USA

Televiziunile, ticalosia si obsesia pentru Basescu

04/12/2014 | Personal | 3,071 views

1441172_10152095648634458_711666182_nAntena 3, Romania TV si in special Mircea Badea chiar el face ce face si … asa incruntat, crezand ca pare mai cult in cap in fata cretinilor, o arde cu faza ca el ne-a spus nou ca Băs nu dispare si ca a avut EL dreptate cu faza ca Traian Băsescu e in spatelui lui Klaus Iohannis.

Mi-e scarba !!! Nu de Badea… pentru ca … SINCER…. il consider chiar baiat fain si destept care ISI FACE MESERIA !!! Sa crezi ca cineva lucreaza la un trust de presa dar e 100% impartial trebuie sa fii complet CRETIN !!! Dar cel mai scarba mi-e de cei care pun botul !!! Care refuza sa gandesca cu capul daca tot il au pe umeri.

Adica trebuie sa fii complet CRETIN sa nu-ti dai seama ca Traian Basescu e un FOST presedinte, si e NORMAL sa aiba dreptul sa isi mai “bage capu in poza” si la fel de NORMAL e ca Klaus Iohannis, sa aiba tot dreptul sa se consulte cu cine vrea el, si DA!, inclusiv cu Traian Basescu daca vrea !!! DA! chiar daca Traian Basescu e considerat DRACU in politica romaneasca … uneori pe buna dreptate.

Trebuie sa fii complet CRETIN sa crezi ca se poate schimba toata politica romanesca, sa crezi ca ii poti schimba pe TOTI !!! E imposibil asta !!! Intr-o forma sau in alta, vor ramane cam acceasi doar ca sub alta forma !!! Deasta eu cand l-am votat, cu toata increderea, pe Klaus Iohannis, am facut0o pentru ca cred in cea ami inalta functie !!! Cred ca ea poate da un exemplu pentru ceilalti ! Ori la Ponta vedeam doar ticalosie, libidinoshenie, scarba si coruptie … deci mai rau de atat ? In schimb la Iohannis am vazut proiecte REALIZABILE, am vazut bun simt, am vazut coloana vertebrala, am vazut curaj, si nu ma intereseaza chiar deloc ca e neamt, nu dau 2 bani pe asta. Am incredere in el si sper sa nu am dezamageasca (prea tare).

Deci oameni buni (ma exprim elegant) deci da-o dracu,sau ma rog … las-o’n sange de treaba! Nu mai puneti botu la tot ce se prezinta la TV. Nu va uitati la o singura televiziune, uitati-va la toate si analizati cu capu vostru. Nu e izica quantica sa nu pricepeti ca apa e uda, ca cerul e albastru sau ca iarba e verde!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile