Smarter_way_USA

BMW = “Be My Wife” … doamne, ce lume nebuna …

03/02/2015 | Lume nebuna | 4,201 views

bmw_be_my_wife_-_Google_Search_-_2015-02-03_13.54.45

Tot mai des vad pe internet postari cum ca BMW se traduce in “Be My Wife” si ca deasta duduile sunt atrase de biemveuri … intelegeti voi ? :)) deci nu pentru lucrurile alea evidente, pe care nici nu cred ca mai are rost sa le spun ca le stiu toata lumea care nu e ipocrita. NU … si din nou se promoveaza conceptul cum ca ele, zanele, cauta maritis :)))))) MI-E ATAT DE SCARBA … doamne cat imi e de SCARBA … desi … nu ca le-as incuraja pe zdrentele si pe puțoii care o ard ipocrit in stilu asta ca sa dea bine pe sticla, sa aibe ce fute si ca sa isi creasca palmaresul … (acestea fiind valorile si preocuparile lumii in care traim) … dar zdrentele macar au de “castigat” din afacerea asta … puțoii in schimb … care e afacerea ??? Ca au ce fute, lucru care e cel mai banal lucru de pe pamant cum ar fi caca si pişu ???

OAMENI BUNI … zdrentele (98% din specia feminina) statistic vorbind in minim 90% din cazuri, cauta palmares, pula si alte chestii laudabile de genu … deci … unde e logica si/sau amuzamentul in asocierea BMW cu “Be My Wife” ? :) Poate nu am eu haz, dar femeile (2% din specie, sigur nu se uita la masina ca sa vada cine e bun de maritis) iar cei care isi iau masina ca sa atraga femei si cei care isi iau masina ca sa prosteasca pe altele ca sunt buni de maritat … oare cum sunt … :))))))) ma doare capu deja, si mi-e si SCARBA … mi-e foarte SCARBA!

ma BAIETI si FETE (ca sa nu va spun altfel), haidati sa nu mai patam imaginea masinilor bune (BMW, Mercedes, Ferarri, Lamborgini, Bugatti, etc) cu cretinisme penibile de genu :) e pacat!!! E pacat pentru munca celor care au creat masinile respective, e pacat pentru masinile alea, e pacat pentru munca depusa de voi sau probabil de parintii vostrii ca sa asociati masinile cu asa cretinisme!

Lua-ti-va masina in functie de personalitatea voastra si de buget. Nu va bateti joc ! Ca e pacat!

PS: a nu se interpreta ca as spune ca oamenii carora le plac bmw-urile sunt putzoi sau zdrente :)) Asta e alta poveste si e FOARTE DISCUTABILA pentru ca are foarte mult sens dar sa nu generalizam totusi :)) in postarea asta ma refer strict la IPOCRIZIA cu faptul ca zdrentzele, adica 98% din specia (nu femeile!) vor maritis mah :) pe cand barbatii vor doar aventuri :) dar despre asta voi scrie intr-un viitor articol ca e un subiect tare interesant :)

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile