Smarter_way_USA

Elena Udrea va fi arestata … OK … dar de scarba de prostii care se bucura cum scapam ?

09/02/2015 | Politica | 2,985 views

1441172_10152095648634458_711666182_nHotararea de incuviintare a arestarii lui Elena Udrea​ a fost publicata in Monitorul Oficial asadar poate fi ridicata si dusa in arest. Acum CRETINII si CRETINELE din aceasta tara populata in marea ei majoritate de CRETINI si CRETINE usor de manipulat, va avea un sentiment de bucurie … se vor bucura si vor manca mici si vor putea râgâi linistiti dupa berea bauta stand ca o branza care nu are alta treaba decat sa stea si sa puta.

BUN, va fi arestata duduia Udrea. Acum …. va intreb … aveti mai multa mancare in frigider ? Aveti impresia, asa cu capu vostru ala PROST, ca va va merge mai bine daca o va aresta pe ea sau pe inca alti 2-3 SCALAVI scosi la inaintare ???

Va spun eu dragi romani CRETENI preocupati de CAPRA VECINULUI !!! Nu va va merge mai bine si veti ramane tot la fel de parliti si nimea’n drum cum ati fost si pana acum. Veti fi furati la fel de mult ca si pana acum sau poate chiar mai mult.

Stiti de ce ?

Pentru ca, tot ceea ce se face prin arestarile astea PENIBILE si INUTILE, sunt de fapt nimic mai mult decat un PRAF IN OCHI, manipulare, si VOI … cretinii adica, sunteti prostiti crezand ca va va fi mai bine.

DAR, am o veste sa va dau dragi CRETINI: In locul Elenei Udrea, si ai altor inchisi deastia ca si ea … VOR VENII ALTII !!! si asta pentru ca sistemul e prost, sistemul e corupt si sistemul e facut in asa fel incat fiecare politician sa fie dator vandut unor oameni care baga bani multi pentru anumite interese !!!

PS: sper ca nu se trezeste vreun cretin sau cretina sa creada ca o apar pe Udrea … tre sa fii complet cretin si batut in cap sa crezi asta.. Ma doare’n cot de ea !
PS2: Mi-e scarba de PROSTI … atat de scarba incat imi vine sa dau pe gat un parfum intreg ca sa scap de scarba erului respirat de prosti preocupati de CAPRA VECINULUI care se bucura de nimicuri si inchid ochii la chestiile cu adevarat importante!

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile