Smarter_way_USA

Ipocrizia romanilor pe tema “jignirii” lui Ioan Rus

12/02/2015 | Lume nebuna | 3,752 views

1441172_10152095648634458_711666182_nobserv un trend ABSOLUT CRETIN zilele astea … trendu ala IPOCRITILOR si CURVELOR VIRGINE care o ard cu totii foarte OFENSATI de declaratia lui Ioan Rus …

Incep prin a va spune ca nu sunt fan PSD (banuiesc ca v-am obisnuit ca as vrea sa dispara toti ACUM!) si nici fan Ioan Rus … ma doare in cot atat de el cat si de tot neamu lui cu norasa aia botoxata in buze, ţâţe, cur, exceptand creierul ca acolo “nu are” nevoie) in frunte!

Continui prin a va spune cu ce am inceput si anume ca MI-E SCARBA de cat de IPOCRITI si de FALSI sunteti cu totii acum … Toti o ardeti sofisticati, INCLUSIV cei care ati fost de acord ca nesimtirea PSD-istilor cand isi bateau joc de diaspora! Inclusiv voi, JAPIŢELOR o ardeti acum sofisticat in aparatori ai disporei.

Acum haidati sa ANALIZAM spusele lui Ioan Rus:
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – — – – – – – – – – – – – – – – – –
”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – — – – – – – – – – – – – – – – – –
Hmmm … daca luam PE NEMESTECATE ce a spus Ioan Rus aici … si nu gandim deloc (fiind cretini) o sa sarim din prima cu gura ca “Ce nesimtit … Curva-i ma-ta!!! si cu norata si cu golanu de fiuto!!!” si cu toate CRETINISMELE IPOCRITE SI CRETINE pe care le-ati spus cu totii zilele astea pe facebook si peste tot CA SA DATI BINE PE STICLA.

Nu zic ca e complet gresita gandirea asta, pentru ca Ioan Rus a cam GENERALIZAT, si cam asta a fost SINGURA lui greseala!!! Repet, SINGURA greseala !!! V-am repetat ca sa fim clar intelesi, si am sa va spun de ce.

Daca ne gandim putin cu capu si ne documentam putin si mai intrebam putin in stanga si in dreapta, la cei care pleaca la munca in strainatate pe munci mai putin DOMNESTI ca sa zic asa … cum ar fi constructii … sau MAI ALES alea de plantatii de prin ITALIA sau SPANIA :))))))))))))))))) Rad, pentru ca … probabil deja ati inteles la ce ma refer si ii veti da PERFECTA DREPTATE lui Ioan Rus!

ORICAND as vrea sa se faca o STATISTICA sa vedem CATE dintre casniciile facute in Romania mai raman dupa ce pleaca la munca =))))))))))))))) Ca sa vedeti cam cat de ZDRENTZE, atentie, NU CURVE, ci ZDRENTZE (adica mai rau) devin SI raman MOIMELE plecate la munca in tarile respective! UNELE, desigur, nu toate !!! Sa nu generalizam :)

Stiu stiu stiu, foarte urat din partea mea, va invit sa ma injurati si pe mine, insa STATISTICA imi da perfecta dreptate dragilor :)

Stiu ca din cauza greutatilor SI / SAU obligate, moimele accepta alte activitati pe langa munca (cum ar fi SEX cu seful sau cu alti mai bogati decat barbatuso) … ASTA E REALITATEA, degeaba va doare !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Japitelor !!!

Iar legat de GOLANI … poi nu stiu cum sa va spun, dar cunosc si eu cazuri de PUTZOI ai caror parinti sunt plecati in strainatate la munca, si JUR, repet, JUR, cunosc foarte multe cazuri in care copii (putzoii) respectivi isi cumpara droguri de banii primiti de la parinti sau baga dedicatii la lautari (ca sa isi arate putzulica aia mica cat aia de furnica) !!!!!!!!!!!!! Deci sa fim bine intelesi !!!!!!!!!!!!

PS: am o rugaminte! Daca doriti sa comentati, va rog sa fie FARA IPOCRIZIE, deoarece am TOLERANTA ZERO si na .. sa nu spuneti ca nu v-am avertizat … Gura mea e sloboda! :) Va rog frumos, deci!

Declaratia lui Ioan Rus o gasiti aici: http://www.pauzadestiri.ro/?p=10650

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile