Smarter_way_USA

De ce NU sunt trist ca Luptatorul de WRESTLING Pedro Aguayo Ramirez A MURIT!

22/03/2015 | Lume nebuna | 2,910 views

mexic

Nu vreau sa zic, dar vreau sa spun … ca … faptul ca a murit ala … nu e doar vina lui, a soartei sau a celui care i-a rupt capu sau ce dracu a patit el acolo … NU! Nu e doar vina lor!

E vina si a celor fara foarte multi neuroni in cap (dupa parerea mea, desigur) care se uita si fac audienta la asa ceva … adica chiar mi-e scarba sa vad feţele triste ale celor pasionati de astfel de sporturi CRETINE !

Adica … nu e nici un caz fericit, dar nici un caz trist, cu siguranta NU E, si daca suntem cretini, eu zic sa ne si asumam asta si sa nu fim ipocriti!

Chiar nu e vina mea ca ala nu facea MATEMATICA, de exemplu, in loc de “sportul” ala sau ce dracu e facatura aia … Deci nu am cum sa imi fie mila de unu care, CONSTIENT, isi asuma riscu sa moara ca un CRETIN!

Deci va rog, lasati-o dracu cu ipocrizia ca sunteti tristi ca a murit ala! Cand ma uit la TV la “sportivi” care PRACTICA chestia aia (eu nu-i spun sport) si sunt IPOCRITI fiind tristi … mi-e chiar scarba … pentru ca NU INTELEG de ce sunt tristi!

PS: in caz ca sunteti sportivi care cititi postarea asta, stati parcati, am tot respectul pentru munca voastra, insa nu pentru tristetea unei astfel de intamplari. In viata trebuie sa ne asumam ce facem.

Cea mai inalnita intrebare: “CUM S-A PUTUT INTAMPLA O ASEMENEA TRAGEDIE ?!?”

Poi haidati sa gandim logic. Ce faceau aia acolo ? Jucau remi ? Recitau poezii ? Cantau versuri ? Jucau sah ? Rezolvau probleme de matematica ?

RASPUNS: NU !!!

Ei acolo sareau unu in capu la celalalt !!! Oare ce se poate intampla ?

RASPUNS: Sa li se rupa capu, EVIDENT !!!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile