Smarter_way_USA

Despre IPOCRIZIA studentei la jurnalism si de ce Mihaela Radulescu NU ESTE PENIBILA

14/03/2015 | Lume nebuna | 3,734 views

1441172_10152095648634458_711666182_nAzi dimineata cand m-am trezit, m-a pus dracu sa intru pe facebook (un obicei pe care il practic zilnic) si zapand printre postari am dat de un articol al unei studente la jurnalism (de retinut asta, va explic mai jos de ce) care ii spune Mihaelei Radulescu ca este PENIBILA! Mi s-a parut foarte interesant si observand ca au dat share la articol cele mai ipocrite si libidinoase persoane pe care INCA le mai aveam in lista, mi-am dat seama ca ceva nu e bine, dar hai sa il citesc, totusi, sa nu trag concluzii pripite.

Duduia respectiva (nu am sa ii mai spun studenta, pentru ca jignesc institutia de invatamant daca ii mai spun asa) a inceput prin a spune ca ea nu a mai scris niciodata o scrisoare publica … Dar ce sa vezi ? Tocmai acum s-a trezit si ea sa inceapa. Ce subiect si-a gasit ? Evident despre “Romanii au Talent” … lucru care spune multe, foarte multe, despre “viitorul” ei in JURNALISM si despre cum a si-a facut intrarea.

In Romania, se stie ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa fii ipocrita, falsa, libidinoasa, si sa atingi la sentiment cea mai mare parte a populatiei si anume, partea aia a populatiti care detine aceleasi caltitati/DEFECTE ca si tine (nu le ami enumar din nou ca deja mi-e scarba). Asadar a gasit un subiect perfect, si anume sa o faca pe Mihaela Radulescu, PENIBILA! OK. e si asta un subiect, zic! DAR hai sa vedem, totusi, despre ce este vorba si daca are dreptate in ceea ce spune.

Nu stiu cum sa incep … dar am sa o fac intrebandu-va daca nu va este SCARBA de “scrisoarea” jurnalistei (o gasiti aici) … Adica … nu observati si voi libidinosenia si ipocrizia si falsitatea de care da dovada duduia? Am sa va prezint care este citatul, de departe, cele mai scarboase, hidoase, oribile si libidinoase din scrisoarea ei:

  • Dar serios acum, nu era nevoie sa faci asta intr-un show de acest gen, difuzat la o ora la care se uita si copii. Esti penibila! Cu stima, o tipa tanara, careia nu poti sa ii zici ca este grasa!
  • “Te-ai simţit ameninţată de două fete blonde, de 14 ani.”
  • “Ai simtit nevoia sa scuipi veninul din tine si sa o umilesti in fata unei tari intregi pe una dintre ele, zicandu-i ca pana la etapa următoare trebuie sa slăbească cel puţin 5 kilograme, pentru ca este prea grasa pentru pasiunea pe care o are.”

Deci dupa parerea mea, fiecare cuvant, din citatele astea, provoaca SCARBA, oricarei persoane care isi foloseste putin capul. Mie mi se pare LIMPEDE CA CRISTALUL ca duduia stie ca trebuie sa apeleze la jeguri de genu “se uita si copii” sau “o tipa tanara careia nu poti sa ii spui ca este grasa”  sau “sa scuipi veninul din tine in fata unei tari intregi” sau “prea grasa pentru pasiunea pe care o are“adica moduri hidoase si ipocrite de a atrage simpatia persoanelor ipocrite, probabil grase, care se simt ei/ele mai bine daca li se spun lucruri care SUNA FRUMOS!

646x404

Mihaela Radulescu, NU ESTE PENIBILA, a avut perfecta dreptate
si NU A GRESIT cu absolut nimic!

Acolo a fost vorba de un numar de GIMNASTICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se aude acolo ???  Ati fi vrut sa ii spuna “Pe data viitoare te vreau cat o VACA!” ??? Era mai ok ??? REPET, pentru o gimnasta, conteaza foarte mult asta!!!

Sunt ferm convins ca Mihaela Radulescu nu a vut nici o intentia rea si ca nu a vrut sa o jigneaca sau sa o supere pe concurenta respectiva! Puteti interpreta gestulei ca fiind unul motivant pentru ca concurenta sa incerce sa se mentina in forma, sa faca sport, sa manance echilibrat si sa nu se faca cat o vaca tdaca tot vrea dans, gimnastica sau ce facea ea acolo! Atata tot!

Andra, draguta fiind, evident a incercat sa faca sa sune totul mai frumos si sa linisteasca putin apele spunand ca nu a fost grasa si ca nu despre asta e vorba. INSA, de fapt, ESTE VORBA! In gimnastica, dansuri si chestii de genu, daca vrei sa le faci la modu profesionist, sa faci cariera, kilogramele in plus chiar SUNT o problema!!! Orice antrenoare de dans sau gimnastica va poate confirma ca este bine sa nu fie kilograme in plus!

Asadar si prin urmare. VA ROG tare mult! Nu o mai ridicati in slavi pe duduia asta … jurnalista sau studenta sau tanara sau cum vreti sa ii spuneti! A scris o “scrisoare” ipocrita, libidinoasa si fara nici o logica! Las-o dracu!

Mai jos am sa va prezint despre ce a fost vorba, in caz ca nu stiti despre ce v-am vorbit mai sus!

Mihaela Rădulescu a debutat în showul „Românii au talent” cu un moment contoversat. Un număr de gimnastică realizat de către două tinere în cadrul preselecţiei de la Cluj s-a terminat cu critici dure din partea vedetei:

“Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin nu mai treci de mine”, i-a atras atenţia Mihaela uneia dintre concurent.

Comentariul Mihaelei a atras replica Andrei:

“Mie nu mi s-a părut că fata este grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine”.

Mihaela nu s-a lăsat mai prejos şi a ironizat-o pe solistă:

“Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebadelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, e dans. Lumea te-a aplaudat. Reacţia ta a fost una pe placul publicului. Eu am părut aia rea. Este ca şi cum eu mi-aş da cu părerea despre muzică”.

Bun, asta s-a intamplat de fapt aseara, iar reactiea studentei (nu pot sa cred ca inca rezist sa o numesc asa) este urmatoarea:

„Nu am scris în viaţa mea o scrisoare publica, dar ţie, dragă Mihaela Radulescu, dupa prima ediţie de la Romanii au talent, simt sa iti scriu una. Una pe care sper sa o citeşti! Ştiu că e cam nasol ca eu, un nimeni, sa iti spun ca esti penibila. Dar o fac! Uneori, noi, astia mai mici si mai neinsemnati, mai spunem si lucruri traznite, dar care au destul de mult sens! Esti penibila! Inteleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoita sa iti pui silicoane pentru ca sanii ti s-au lasat, cu fiecare zi care trece iti mai apare un rid pe fata si probabil ca treci printr-o criza destul de naspa. Dar asta nu iti da dreptul sa actionezi si sa vorbesti asa cum o faci. Esti penibila!”, scrie bloggeriţa.

„Te-ai simţit ameninţată de două fete blonde, de 14 ani” „O doamna de varsta ta poate avea extraordinar de mult farmec daca este bine crescuta si stie sa se comporte cu diplomatie. Sunt atatea exemple de femei celebre, care au aproximativ varsta ta si care sunt superbe. Tu esti doar o femeie care se simte batrana, cu sanii pe afara si cu vocea prea ridicata. Esti penibila! In disperarea ta, te-ai simtit amenintata de doua fete blonde, de 14 ani, dansatoare. Ai simtit nevoia sa scuipi veninul din tine si sa o umilesti in fata unei tari intregi pe una dintre ele, zicandu-i ca pana la etapa următoare trebuie sa slăbească cel puţin 5 kilograme, pentru ca este prea grasa pentru pasiunea pe care o are. Nu ai felicitat-o pentru moment, deşi ai trecut-o în etapa următoare, ci doar ai desfiinţat-o într-un mod agresiv şi grosolan. Ruşine! Esti penibila!”, continuă Adriana Şandru.

„Mihaela Rădulescu, ştim cat de mult iti place… să fii adorată” „Si pentru ca nu era de ajuns, trebuia sa te dai si mai mult in spectacol si sa il pupi pe scena pe unul dintre participantii la acest show. Stim deja, draga Mihaela, cat de mult iti place… sa fii adorata, ca sa nu zic altceva. E cumva firesc ca atunci cand te simti batrana (pentru ca nu esti chiar atat de batrana, tu doar te simti), sa vrei sa fii adorata de toti barbatii din jurul tau. Dar serios acum, nu era nevoie sa faci asta intr-un show de acest gen, difuzat la o ora la care se uita si copii. Esti penibila! Cu stima, o tipa tanara, careia nu poti sa ii zici ca este grasa!”, îşi încheie tânăra scrisoarea.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile