Smarter_way_USA

Romania si bucuria orgasmica a cretinilor imbatati cu apa rece

01/03/2015 | Lume nebuna | 2,876 views

1441172_10152095648634458_711666182_nma scarbesc stirile de genul asta:

“Omul de afaceri a beneficiat de renovarea celulei, care are mochetă pe jos, un televizor plasmă, un frigider şi pe perioada iernii a avut instalat un calorifer electric. În plus, Cristi Borcea a avut acces la aparate de fitness. El a putut să facă mişcare cu ajutorul unei benzi de alergat şi a unei biciclete. Gardienii din penitenciar i-au dat lui Borcea o cheie pentru a-i facilita accesul la un telefon instalat special pentru el în zona spălătoriei în care ar fi trebuit sa lucreze.” sursa: Sporting News.

… asa ni se prezinta “stirile” astea ca si cum ar fi niste dezvaluiri care, acum ca s-au aflat, ni se va schimba total traiul in Romania! Chestiile astea se stiu si ma chiar doare in cot ca se practica. E atat de EVIDENT, ca oricine ar avea posibilitati, ar incerca sa isi faca traiul mai ok cat timp vor sta in inchisoare.

Sunt convins ca pentru un OM, oricine ar fi el, faptul ca are o plasma in CELULA, sau aparate de fitness in CELULA, sau un telefon in CELULA, e fix pula pe langa tavaleala in chinuri pe care ti-o da pierderea libertatii si statul inchis intr-o celula atata timp ! Inteleg frustrarea, ca toti ar trebui sa fim egali si ca toti ar trebui sa fim tratati la fel, ca unii oameni, mai saraci, nu au asa ceva in celulele lor. Schimbati SISTEMUL atunci !!! Nu judecati un om ca profita daca se poate.

Pentru orice om, e DEVASTATOR sa stea inchis 2 zile intre 2 pereti, dapoi ani de zile, si noi ne proptim in faptul ca are o plasma acolo … Si plus de asta cat de CRETIN sa fii ca OM sa ai tu orgasme multiple cand vezi un om in inchisoare crezand ca IN SFARSIT s-a facut dreptate si ca de acum inainte va merge totul ţais in Romania …. Cat de BOU sa fii sa crezi asta ?

Oameni buni, pentru a schimba ceva la nivel macro in tara asta, trebuiesc schimbate sistemele. Daca il inchideti pe un om, VINE ALTUL in locul lui sa va fure si face acelasi lucru in timp ce voi va bucurati ca niste CRETINI ca el e inchis cativa anisori si va ofticati ca are plasma si o banda de alergat in celula … PROSTILOR!

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile