Smarter_way_USA

De ce barbatii se insoara cu “scorpii”? Sa ne explice zdreanta, zic!

06/04/2015 | Lume nebuna | 5,314 views

1452220_10201391884624464_134689650_n

Am sa incep prin a va ruga sa cititi ACEST ARTICOL scris de o ZDREANTA, parasuta penala, transpirata la cur, SI moima al carui nume din pacate, INCA nu il cunosc. Mi-as dori din tot sufletul sa o fac VEDETA !!! Vreau sa o AJUT sa devina “SCOPRIE” … adica sa devina EXACT genu ala de “SCORPIE” de care vorbeste ea in articolul ei.

Iata un citat din articolul zdrentei care a scris articolul: “Scorpia este o femeie care se va retrage fără nicio ezitare la cea mai mică manifestare de lipsă de respect, atitudine care în ochii unui bărbat este un plus de atracție și nicidecum un minus. Aceasta este femeia cu care viseaza sa se insoare el…” sau iata inca unu “Scorpia impune respect. O astfel de femeie nu iubește ușor…îi trebuie timp și fapte. Nu crede în “pentru totdeauna”. Crede doar în clipa trăită. Dacă o face fericită se bucură de moment, dacă nu va tăia răul din fașă. Femeia scorpie are principii și standarde pentru că știe cât valorează.” iar la final vine CIREASA DE PE TORT “Ladies, invatati sa deveniti niste “scorpii”!

Deci, din start ne spune ca EA (zdreanta) stie ce cautam noi, BARBATII, si se apuca si ne descrie ea (ZDREANTA) cum e, de fapt, FEMEIA cautata de BARBATI ca ea nu trebuie sa fie FEMEIE, ci SCORPIE !!!

Deci ea, ZDREANTA, nu scrie ca o femeie trebuie sa fie un fel de A DOUA MAMA pentru barbat, NUNUNU!!! Zdreanta ne spune ca SCORPIA, e aia cu BESHINI INCAP, aia care e gata oricand sa plece (din dragoste desigur), ca EA nu e genu care sa lupte pentru dragostea ei si sa faca sa fie bine, ci e aia care isi baga PIZDA in tot si pleaca la cea mai mica manifestare de lipsa de respect/atitudine … PFF … va intreb … doar mie imi provoaca VIOLENTA si ma face sa cred ca VIOLENTA DOMESTICA e foarte NECESARA intr-o familie cu zdrente de genu ???

Autoarea acestui articol … cum sa va spune eu … probabil e genu ala de zdrenta penala pe care noi, BARBATII, repet, BARBATII (nu putzoii nefututi) le cautam de carii cu pula in gurita, ne pisam pe ele la propriu si la figurat, le bagam emagiparea feminina si fantasmele de putere oblu in CUR, le dam afara din casa la PRIMA besina (caracteristica unei zdrente) dupa care ne asiguram tot restul vietii ca zdrenta respectiva sa aiba cat mai putine prilejuri de a mai zambi vreodata!

Autoarea articolul, adica zdrenta, ne spune ca BARBATII se insora cu astfel de transpirate la cur ca si ea. HMM … aici ma cam simt insulat, in calitatea mea de BARBAT (o spun ORICAND in gura mare si pe statuia libertatii daca e nevoie) ma cam simt insultat … motiv pentru care, daca imi citerste acest articol, o rog, nu doar pe zdrenta, ci pe toate zdrentele (98% din specia feminina) sa SEMNALIZEZE. Promit ca voi avea gurija, intr-un fel sau altul, sa doarma asa cum isi astern!

Peste tot cititm din ce in ce mai des despre EMANCIPAREA FEMEII … Peste tot, toate zdrentele o ard cu mizeria aia “FEMEIA PUTERNICA” … concept prin care, zdrentele si parutele penale, inteleg total gresit cum sta treaba si se comporta exact PE DOS !!! Dar tot ele se plang de violenta domestica …

Dragi BARBATI, va rog din suflet, NU LE tratati pe toate la fel !!! Daca e FEMEIE, respectati-o ca si cum ar fi mama voastra, aveti grija de ea ca si cum ar fi fetita voastra, futeti-o ca si cum ar fi curva voastra si iubiti-o ca si cum ar fi femeia voastra!

INSA, daca e ZDREANTA, aveti grija ca pentru tot restul vietii voastre sa nu existe posibilitate ca zdreanta sa zambeasca vreodata! Faceti in asa fel incat sa se aleaga praful si pulberea!

ASTA doar daca va pasa de noile generatii si nu vreti sa aveti “SANSA” ca peste cativa ani sa vina FETITA voastra acasa, plansa si batuta, si cand o veti intreba ce s-a intamplat sa va raspunda niste chestii citite si invatate de ea din articole de genu! Eu unu cred ca m-as sinucide sa stiu ca as putea avea copii putzoi prosti si nefututi sau zdrente penale si transiprate la cur cu fantasme de zane! Mi se pare cel mai ORBIL lucru pe care l-as putea pati in aceasta viata!

Bun asa … m-am exorcizat si azi de energie negativa! Sa aveti o zi frumoasa in continuare!

PS: Zdrentelor, puteti sa imi spunetic ca sunt rau, monstru sau cum vreti voi … insa … putoi, prost si nefutut sigur NU SUNT si NU VOI FI! Sunt doar realist si cu caracter. Sunt BARBAT daca imi permiteti!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile