Smarter_way_USA

FEMEI, VIOLENTA si IPOCRIZIE … Prevenim violenta, discutand CAUZELE sau FAPTELE ?

08/04/2015 | Lume nebuna | 4,234 views

1441172_10152095648634458_711666182_nBun, sa incepem exorcizarea. De 2 zile am adunat in mine mult prea multa SCARBA de oameni si am zis ca e timpu sa ma descarc putin de energie negativa, chiar si in scris, daca altfel nu se poate.

Citeam ieri pe un blog al unei cunostinte de-a mele, un blog inceput frumos, cu subiecte de dezvoltare persoanala, sfaturi utile de trait frumos si sanatos, un articol jegos, ipocrit, scarbos si mizerabil de genu “Fluturi, RaduFConstantinescu, DeVorbaCuTine” si alte mizerii de genu in care autorul ne spunea inca din titlu ca o femeie nu trebuie lovita nici macar cu o floare.

Stiu, ma veti intreba: “Asa, si ? Ce e gresit in titlu ?” Va raspund ca NU e gresit total, e gresit doar partial, INSA, cum intotdeauna, detaliile CONTEAZA, asadar daca vrem sa fie PACE IN LUME, trebuie sa discutam detaliile.

Va intreb: “Care este primul lucru la care va ganditi cand auziti o stire la tembelizor ca o femeie a fost lovita de catre o bestie cu chip de om ?

In functie de raspunsurile date, va clasez in 2 categorii:

  1. Categoria celor 2% si anume categoria oamenilor normmali, cu minim de 2 neuroni in cap, cu coloana vertebrala si care se uita la CAUZE si nu la FAPTE, care vor spune “bine bine, intr-adevar, TRIST, dar de ce s-a intamplat asta ? cum s-a ajuns la asa ceva ?”
  2. Categoria celor 98% a JEGURILOR, HOITURILOR UMANE, JAPITELOR si ZDRENTELOR si PUȚOILOR NEFUTUTI care, indiferent daca e de sex femnin sau masculin (in cazul lor sexul e irelevant), vor raspunde ceva de genu “Ce nenorocit, saraca femeie … merita impuscat!” sau mizeria suprema aia cu “de ce nu a lovit pe cineva de masura lui, o femeie nu are puterea unui barbat, cum sa loveasca o femeie, nenorocitu?”

Voi in ce categorie va incadrati ? … STATISTIC, mie deja mi-e scarba, asadar va rog sa nu imi raspundeti inca! Cititi in continuare.

Eu, intotdeauna cand aud de violenta domenstica, violuri (ca sunt la moda) si alte mizerii de gneu, prefer sa ascilt detaliile! Prefer sa imi pun anumite intrebari cum ar fi “De ce s-a intamplat asta ? Cum s-a intamplat ? Informatiile sunt reale sau manipulatoare pentru a prostii pe prosti ?”

Eu intotdeauna am fost de parere ca STATISTIC, un barbat, sigur-sigur, are alta treaba de facut decat sa piarda vremea sau sa se injoseasca lovins o femeie. Repet, am zis STATISTIC, sunt si exceptii de oameni cretini, dar eu nu vorbesc despre cauze pierdute aici.

Ganditi-va cand ati fost copii mici … si ati facut rele … parintii vostrii, cand v-au dat bataie cu cureaua sau cate o palma, IMPOSIBIL sa nu va aducei aminte macar odata, credeti ca, parintii voostrii au facut asta din ura, din rautate, ca v-au vrut raul ??? Va spun eu, au facut asta pentru ca i-ati scos din minti probabil si au cedat. Dar sigur nu sunt mandrii de ce au facut. Asa e si in caul oamenolor mari … ssuntem toti diferiti si uneori facem nasoale chiar si in relatiile de cuplu.

Important este ca intr-o relatie, femeia si barbatul sa discute, sa comunice, sa se inteleaga, sa discute cauzele care duc la certuri si sa incerce sa faca sa fie bine. Altfel … prin ignoranta se ajunge la violenta de genu spuselor mele de mai sus. Ce alegeti ? Sa diiscutati si sa va intelegi sau sa va bateti ca animalele ?

Daca vreti, cu adevarat, sa preveniti violenta, singura modalitate de a o face, este sa discutati CAUZELE care duc la violenta respectiva, si NU despre fapta !!! Faptele sunt facute, trecutul nu il puteti schimba, insa cauzele le puteti inlatura !

Daca alegeti sa fiti iporiti/ipocrite si sa o ardeti cu texte care suna frumos si sa vorbiti ipocrit doar pe tema FAPTELOR in loc sa discutati despre CAUZE, nu veti rezolva nimic decat sa strangeti likerui de la persoane la fel de ipocrite si de mizerabile carora, de fapt, nu le pasa si le doare in cur de violenta dar vor sa dea bine intr-o discutie. Violenta, astfe, nu se va elimina si dimpotriva, va continua si astfel va veti merita soarta.

Cu totii cunoastem femei si zdrente … mie mi se pare de-a dreptul INSULTATORA la adresa omenirii (nu doar a femeilor) sa le bagam pe toate in acceasi oala. Deci nu faceti greseala de a le trata la fel. Aveti o femeie langa voi, tratati-o ca pe o femeie si respectati-o si iubiti-o si aveti grija de ea. Aveti langa voi o zdreanta, tratati-o ca pe o zdreanta si aveti grija de ea ca de o zdreanta. Dar, nu uitati un lucru, BATAIA e PRIMITIVA, e cea mai andra metoda de a face rau cuiva, deoarece trece repede si revine la forma initiala! Fiti profesionisti, ce dracu!

Cum va asterneti, asa dormiti ! Discutati despre cauze, comunicati si intelegeti-va ca niste oameni normali, trecutul nu il puteti schimba!

Numa bine, rau la nime! Iubiti-va mult!

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile