Smarter_way_USA

Raduleasca, data afara de la “Romanii au talent”

09/04/2015 | Lume nebuna | 4,671 views

mihaela_49792300

Acum probabil multi ipocriti si ipocrite se vor bucura de aceasta veste :) Inca nu este confirmata … DAR … asa spun sursele … iar eu ma asteptam de mult la asta … si am sa va spun de ce!

PRO TV … traieste, la fel ca orice televiziune, din PUBLICITATE. Pentru a castiga bani din publicitae, este nevoie de AUDIENTA. Pentru a avea audienta, trebuie sa stii doar cateva lucruri CLARE, si anume sa le oferi oamenilor ceea ce vor, si anume IPOCRIZIE, FALSITATE, si in principiu sa stii sa MINTI FRUMOS !!!

… LATER EDIT … Zvonul concendierii Mihaelei Radulescu de la Romanii au Talent este FALS

Pentru ca, tuturor le place sa fie mintiti frumos si cu totii se uita la CUM li se spune ceva si nu la CE ANUME li se spune, si asta dintr-un motiv limpede ca cristalul si anume ca ADEVARUL DOARE si pentru ca NIMANUI nu-i place sa se oboseasca cu FOLOSITUL CAPULUI!

EU propun sa o inlocuiasca pe Raduleasca cu Andreea Marin ! :) Zana zanelor si prefacuta pamantului eu cred ca e persoana potrivita pentru a fi pusa sa linga in cur hoiturile ipocrite din Romanica!

PS: Dupa cum am mai spus, nu ma intereseaza personajul Mihaela Radulescu, INSA, cele doua CRETINISME date in presa legate faza cu fetita de 14 ani si cu declaratia ei de pe blogul personal legate de homosexuali … mi se par doar niste dovezi clare ca oamenilor le place sa fie mintiti frumos, si na … din pacate pentru ei … pe aceasta planeta, traiesc si persoane care spun ce gandesc ca si Mihaela Radulescu care spune lucrurilor pe nume cand are ceva de spus !

PS2: Sa nu-i purtati de grija Mihaelei ! Va asigur ca e suficient de desteapta incats a stie sa profite de PULIMEA IPOCRITA de pe aceste meleaguri!

Numa bine, rau la nime! :*

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile