Smarter_way_USA

Buna. Te iubesc. Pa

08/09/2015 | Lume nebuna | 7,412 views

cuprind26-700x329

Unii își doresc să iubească sincer, să aibă alături un om drag cu care să împartă totul, să cuprindă dimineața pe cineva și seara să aibă la cine se întoarce. Ei pot iubi cu adevărat, dar de cele mai multe ori dau de oameni nepotriviți. Unii, dimpotrivă, găsesc un suflet deschis gata să îi iubească așa cum știu. Ei însă nu vor prețui. Nu vor ține la celălalt și vor găsi o normalitate în a transforma dragostea într-un sentiment de ocazie. Vor răni atașând oameni, vor ignora dorințe și gânduri de reciprocitate. Vor trăi cu un bună. te iubesc. pa.

Bună. Sunt eu, omul cu care ai atât de multe lucruri în comun. Îmi place mirosul tău, buzele și felul în care îmi răspunzi. Te admir pentru că nu ești ca celelalte. Ți-aș putea oferi frumosul împachetat în săruturi dimineața și-n îmbrățișări calde seara. Vreau să te iubesc, altfel decât au făcut-o cei dinaintea mea. Vreau să te fac fericită și gândul ăsta mi-e de ajuns ca să pornim pe același drum. Eu știu, lângă tine pot fi fericit. Așa că bună.

Te iubesc. Mi-am dat seama de asta când aproape de tine inima a început să bată mai tare. Când mi-a fost dor știindu-te departe. Când mi-ai fost aproape. Când mă jucam în părul tău. Te iubesc pentru ce sunt alături de tine. Mă transformi. Mă faci să vreau mai mult, mai frumos. Împreună am reușit să creăm o lume a noastră, trăită în prezent. Împreună avem un vis comun. Îmi place să te cuceresc. Te iubesc.

Pa. Gata, nu mai vreau și nu mai cred că se poate. Ești diferită, o străină. Nu cred că avem în comun mai mult decât niște nopți, experienţe și nişte cine luate împreună. Mă plictisești, nu mă cunoști și asta mă face să zic că nu ne potrivim. Să nu plângi, pentru că eu nu o voi face. A fost frumos, dar atât. Vei găsi pe altcineva. Pa.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile