Smarter_way_USA

Apocalipsa lui Rasputin! Se apropie sfarsitul lumii – 23 august 2013

07/04/2016 | Lume nebuna | 11,049 views

rasputin_2_17790400

Abia am scăpat de apocalipsa mayaşă, că se anunţă alta. De data aceasta este vorba de o previziune a celebrului călugăr Rasputin, care a spus că pământul va fi mistuit de flăcări. Sfârşitul lumii prezis de Rasputin este aproape: 23 august 2013. Cumplita previziune a fost lăsată în scris de călugărul rus la începutul secolului al XIX-lea:”Un foc nimicitor va mistui toate vietăţile de pe Pământ, iar pe planeta pustie va fi o linişte apăsătoare”.

Cunoscut în istorie drept călugărul nebun, care era protejatul ţarinei Alexandra, avea darul de a vindeca bolile, dar se spune că a avut şi viziuni divine. A lăsat mai multe scrieri, previziuni asupra unor evenimente majore din istoria lumii. 11 pagini din scrierile călugărului au fost bine păstrate în arhivele KGB.

Noi suntem intr-o incontinua moarte … deja m-am saturat de toate rahaturile astea, calugar, mayasi, o prostie frate, astia-s iluminati care ne atrag atentia cu ceva banal in timp ce iei preiau controlu, cel mai bun exemplu este sfarsitul lumii din 2012 :)) nu puteti spune ca nu ati auzit de el … VEDETI? deci nu va mai lasati prostiti, trezitiva daca nu vreti sa muriti de prostie.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile