Smarter_way_USA

Condus de randament, pe BVB eu as investi in …

27/10/2016 | Bursa & Investitii, Recomandari | 2,944 views

2128139231304032451

Dupa cum stiti, sunt foarte pasionat de investitii pe bursa, sunt unul dintre fondatorii Invest Club, primul si cel mai mare club de investitori din tara, si al Cafenelei de Investitori, Invest Cafe, locul de intalnire al investitorilor romani si celor pasionati de piata de capital.

Azi am observat ca Bursa de Valori Bucuresti a dat startul primului concurs de tranzactionare in mediu real din Romania – Condus de Randament. Competitia va incepe pe 17 octombrie 2016 si se va incheia pe 17 februarie 2017, utilizand toate mecanismele si regulile specifice activitatii de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti.

Scopul participantilor este sa obtina cel mai mare randament al portofoliului de concurs.

Randamentul investitiei va fi calculat pe baza tranzactiilor realizate cu una sau mai multe actiuni din cele 25 incluse in componenta indicelui BET-XT: Albalact (ALBZ), Antibiotice Iasi (ATB), Banca Comerciala Carpatica (BCC), BRD – Groupe Societe Generale (BRD), BRK Financial Group (BRK), Bursa de Valori Bucuresti (BVB), Conpet (COTE), Societatea Electrica (EL), Electromagnetica (ELMA), Fondul Proprietatea (FP), IAR Brasov (IARV), Impact (IMP), Romcab (MCAB), Romcarbon (ROCE), SIF Banat Crisana (SIF1), SIF Moldova (SIF2), SIF Transilvania (SIF3), SIF Muntenia (SIF4), SIF Oltenia (SIF5), Romgaz (SNG), Nuclearelectrica (SNN), OMV Petrom (SNP), Transelectrica (TEL),Transgaz (TGN) si Banca Transilvania (TLV).

Eu personal as investi in:

  • Banca Comerciala Carpatica (BCC)
    Motivul: Datorita preluarii bancii de catre Patria Bank care consider ca o va ajuta sa se dezvolte si ca impreuna vor crea o banca mai putenrica iar pretul actiunii consider ca va creste suficient pentru a da un randament bun pe durata concursului.
  • Fondul Proprietatea (FP)
    Motivul: Vanzarea unei parti din expunerea pe OMW Petrom, plus datorita multor rascumparari de actiuni, care desi probabil incet incet vor duce la lichidarea fondului, dar atata timp cat au ce vinde nu vad de ce nu ar acorda un randament bun pentru investitori.
  • Electromagnetica (ELMA)
    Motivul: Pe langa business-ul cu microhidrocentrale, care intr-adevar, merge cam prost, ELMA detine multe active in imobiliare, plus un business in productia de LED-uri, plus un business in productia de statii de incarcare electrica. Toate aceste business-uri la un loc, consider ca vor aduce randamente bune pentru investitori pe termen lung, chiar si pe durata concursului.

Nu exista o suma minima de intrare in competitie.

Astfel, participantii au libertatea sa aplice propria strategie de investitii, atata timp cat deruleaza tranzactii de cumparare de minimum 30.000 lei pana la data de 17 februarie 2017, finalul concursului.

Dupa 4 luni de competitie, primii 20 de participanti care au obtinut cele mai mari randamente vor primi urmatoarele premii pregatite de Bursa de Valori Bucuresti impreuna cu partenerii sai:

  • premiul 1 – un autoturism Dacia Duster Laureate, culoare alb glacier, motor 1,6 benzina, 105 CP, 4×4, EURO6. Premiul va fi oferit impreuna cu toate actele necesare inmatricularii. Autoturismul va fi oferit impreuna cu o polita CASCO completa si RCA pentru o perioada de 12 luni, incepand cu data inmanarii premiului, oferite de Destine Broker
  • premiul 2 – un voucher de cumparaturi in valoare de 3.000 EUR, oferit de eMAG
  • premiul 3 – o vacanta Premium de 5 zile in Romania, oferit de Happy Tour
  • premiul 4 – un Smart Scooter Evolio X-Board, oferit de Evolio
  • premiul 5 – un ceas Vector Watch Luna Rose Gold, oferit de Vector Watch
  • premiul 6 – un ceas Vector Watch Luna Argintiu, oferit de Vector Watch
  • premiul 7-16 – un abonament Premium pentru 12 luni, oferit de Avocatnet.ro
  • premiul 17-20 – o Pusculita Fluent in Finante, oferita de Bursa de Valori Bucuresti

Pentru incepatori, Bursa de Valori Bucuresti a pregatit un curs online de 10 lectii si un KIT de Investitii, care poate fi solicitat gratuit completand un formular pe pagina oficiala a Concursului www.condusderandament.ro si livrat la adresa prin Posta Romana.

Partenerii Condus de Randament sunt Raiffeisen Bank, eMag, Happy Tour, Evolio, Posta Romana, ACCA, Dacia, Destine Broker, Vector, Avocatnet.ro. Partenerii media sunt: Prima TV, Adevarul, Money.ro, MediaTrust.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile